Forside Produkter Mobil

3 ruller 5G netværk ud i yderligere 19 kommuner

-
Foto: 3

Teleselskabet 3 har fuld gang i udrulningen af 5G netværket i Danmark, og nu er der 19 nye kommuner der får glæde af højere hastigheder.

Teleselskabet 3 har nu tilføjet 19 kommuner til listen over, hvor teleselskabet leverer nyt og hurtigere mobilt internet gennem 5G og moderniseret 4G-netværk. Det sker i takt med, at teleselskabet bygger nye antennepositioner og opgraderer de eksisterende landet over.

”Vi arbejder intensivt på at rulle det nye netværk ud, så vi kan levere en endnu bedre brugeroplevelse til vores kunder, og sikre dem den bedst mulige – og hurtigste internetforbindelse – uanset hvor i landet de befinder sig. Vi bygger nye antennepositioner og opgraderer vores eksisterende til 5G og moderniseret 4G i hele Danmark. Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan sætte flueben ud for yderligere 19 kommuner på listen,” siger Netværksdirektør i 3, Kim Christensen i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:

 

60% af 3’s netværk er nu på 5G

Samtidig med, at de 19 nye kommuner er tilføjet listen kan 3 oplyse, at 60% af selskabets netværk nu har 5G og moderniseret 4G. Behovet for hurtigere og stabilt mobilt internet stiger i takt med, at dataforbruget herhjemme når nye højder.

”Vi ser, at dataforbruget på mobilen fortsætter med at stige. Her skal den digitale infrastruktur naturligvis følge med. Med udrulningen af 5G sikrer vi høj kapacitet i netværket, så vores kunder fortsat får en god og stabil forbindelse på mobilen – også selvom dataforbruget stiger”, siger Kim Christensen.

I takt med etableringen af det nye hurtige 5G-netværk moderniseres 4G-netværket med nyt radioudstyr og antennesystemer, som kan udnytte 3’s frekvenser bedre. Det betyder, at 3’s kunder i fremtiden får en bedre oplevelse når de taler i telefon eller er på nettet for eksempelvis at streamer serier via mobilt internet.

De 19 nye kommuner er: Allerød, Billund, Brøndby, Brønderslev, Fredensborg, Frederikshavn, Faaborg-Midtfyn, Glostrup, Gribskov, Hillerød, Hjørring, Høje Taastrup, Mariagerfjord, Morsø, Næstved, Rebild, Roskilde, Rødovre og Solrød.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.