Forside * Nyheder

Nanoleaf går i sort for at fejre 10 år på markedet

-

Nanoleaf lancerer Limited Edition Ultra Black Shapes for at fejre virksomhedens 10-års jubilæum.

For 10 år siden startede Nanoleaf som et Kickstarter projekt, og siden da er det gået stærkt for producenten af smart lys. Nanoleaf begyndte med to Kickstarter-kampagner i 2012, som hurtigt rejste en halv million dollars og fangede opmærksomhed hos globale investorer. Det canadiske firma etablerede deres hovedkvarter i Toronto to år senere, gik ind i smart home-industrien og introducerede en helt ny kategori af belysning – modulære LED-lyspaneler – som siden er blevet et ikonisk smart home accessory på væggene hos verdensberømte gamere, kendte tech-eksperter, prisvindende musikere, kunstnere og mange andre.

 

Annonce:

Limited Edition Ultra Black Panels

Med en aldrig før set sort finish udgør de nye Ultra Black Shapes Triangles et design kombineret med en levende RGB-belysning inspireret af efterspørgslen hos mange brugere i Nanoleafs community.

I slukket tilstand fremstår de sorte paneler som et slankt geometrisk kunstnerisk statement. Når de tændes, kan man vælge mellem tusindvis af dynamiske lysscener, f.eks. community-favoritterne “Fireworks” og “Streaking Notes”. Monteringsplader, strømforsyning og controller til Ultra Black Shapes er ligeledes helt sorte og skaber til sammen et elegant futuristisk æstetik design.

Ultra Black Shapes indeholder alle de funktioner, som man kender fra andre Nanoleaf produkter – så som Screen Mirror, Rhythm Music Visualizer, Touch, Schedules og den eksklusive Connect+ teknologi, der giver dig mulighed for at opsætte kreative designs med Shapes- (trekanter, minitrekanter og sekskanter) og Elements-panelerne.

“At være her, hvor vi er i dag, 10 år efter at have startet Nanoleaf, er en drøm, der går i opfyldelse. Vi startede Nanoleaf med det mål at ændre den måde, folk oplever og bruger lys på i deres hjem. Vores produkter har inspireret til kreativitet og leg på en helt ny måde. Men det, der inspirerer os mest, er vores community. Vi har de bedste kunder i verden, de er utroligt passionerede og kreative, og det har været fantastisk at se alle de måder, de har brugt vores produkter på i deres stuer, gaminghuler, skrivebordsopsætninger, musikstudier og meget mere. Det er det, der virkelig motiverer os til at fortsætte med at skubbe til grænserne og innovere også i de kommende 10 år og længere ud i fremtiden,” siger Gimmy Chu, CEO og co-founder af Nanoleaf i en pressemeddelelse til recordere.dk

 

Særlig fødselsdagsrabat

I anledning af 10-årsfødselsdagen er der 25 % rabat på alle Nanoleaf Starter Kits i Nanoleafs webshop. Hertil kommer særlige tilbud med 50 % rabat på alle Expansion Packs (op til 3) for hvert Starter Kit, man køber, med en værdi over 250 euro.

 

Pris og tilgængelighed

Det begrænsede antal af Nanoleaf Shapes Ultra Black Triangles Starter Kit (9 paneler) er prissat til 219,99 Euro og udvidelsespakker (3 paneler) til 69,99 euro. “Nanoversary” merchandise (inklusive en Nanoleaf flaskeryster, hat, pude og mere) er tilgængelige i Mystery Boxes og Swag Boxes til priser fra 29,99 euro. Alle produkter er tilgængelige på go.nanoleaf.me/nanoversaryeu fra den 14. juli 2022.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.