Forside Produkter Computere

Norlys giver 26.000 hustande i Randers og Hobro frit valg på internet og tv.

-
billede: Norlys

Efter overtagelsen af fibernettet fra Verdo åbner Norlys nu nettet, og giver borgerne 12 forskellige udbydere af internet og tv at vælge imellem.

Nu kan borgerne i Randers og Hobro vælge mellem langt flere tv- og internetudbydere. Her åbnes fibernettet nemlig op. Det betyder, at borgerne fremover kan vælge mellem alle de 12 serviceudbydereaf internet og tv, som Norlys har aftaler med i fibernettet.

“Vi overtog fibernettet i Randers og Hobro den 1. juni, og i lighed med resten af Norlys’ fiberområde får beboerne i Randers og Hobro nu valgfrihed. Vi er glade for, at borgerne nu har flere udbydere at vælge imellem”, siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Fibernet.

Annonce:

 

5.000 nye husstande får adgang til fibernet

Udover mere valgfrihed til de eksisterende borgere på fibernettet vil Norlys også tilbyde fibernet til langt flere beboere i Randers og Hobro-området. Norlys er nemlig langt med planerne om at udbygge fibernettet i området.

“Lige efter sommerferien begynder vi at udvide fibernettet. I alt får 5.000 nye husstande i Randers og Hobro adgang til fibernet i 2022. Det er 20 procent flere end i dag i det område”, siger Torben Poulsen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.