Forside * Nyheder

OnePlus løfter sløret omkring deres nye Kamera i 10T

-

OnePlus løfter lidt mere af sløret for ny topmodel 10T 5G, denne gang omkring kameradelen

I dag giver OnePlus et nærmere kig på OnePlus 10T’s kamerasystem og viser et prøvebillede.

Annonce:

“OnePlus 10T er placeret anderledes end OnePlus 10 Pro i porteføljen. OnePlus 10T er positioneret som den ultimative performance-flagskibstelefon med gode billedmuligheder. OnePlus 10T har ikke et Hasselblad Camera for Mobile, fordi vi ønskede at tilbyde en ultimativ performance-flagskibssmartphone til enhedens valgte prispunkt. Når det er sagt, har telefonen stadig fremragende hardware til fotografering, som understøttes af vores utrolige pakke af funktioner til computerfotografering.”, fortæller OnePlus i en pressemeddelse.

OnePlus 10T kommer med et tredobbelt kamerasystem på bagsiden, der er anført af flagskibssensoren Sony IMX766-sensor med 50 MP Sony IMX766-sensor. Vi har brugt IMX766-sensoren på et par andre OnePlus-enheder, og vi besluttede at bruge den igen til OnePlus 10T, fordi det er en utrolig sensor, og vi bliver ved med at være imponerede over de billeder, den er i stand til at indfange. Ikke alene betyder det høje antal megapixel, at du kan beskære dine billeder, mens du stadig bevarer store mængder af detaljer, men den store 1/1,56 tommer store sensor, kombineret med OIS- og EIS-understøttelse, betyder, at den kan tage store mængder lys ind, så du får skarpe, detaljerede billeder selv i omgivelser med lavt lys og ujævnt oplyst. Vi har taget IMX766-sensoren videre på OnePlus 10T med understøttelse af optagelse i 10-bit farver, så du kan optage 64 gange flere farver end enheder, der optager i 8-bit farver. Det betyder ikke kun flere farver, men også glattere overgange mellem de enkelte farver for mere præcise og tiltalende billeder.

Sammen med OnePlus 10T’s primære 50 MP-skyttekamera er der et ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 119,9° og et makrokamera, der giver dig mulighed for at zoome henholdsvis ud og ind.

 

En af de nye softwarefunktioner, som vi er mest begejstrede for på OnePlus 10T, er understøttelsen af OnePlus’ nye Image Clarity Engine (ICE), der understøtter algoritmer, som gør det muligt for enheden at tage billeder hurtigere og med større detaljeringsgrad. Når du trykker på kameraudløseren på OnePlus 10T, tager enheden straks snesevis af billeder og vælger det bedste som det endelige billede. Med den forbedrede ICE sker denne proces endnu hurtigere end på tidligere OnePlus-enheder, hvilket betyder, at du kan fange flere øjeblikke, uden at de går dig forbi.

 

OnePlus 10T lanceres i New York City den 3. august.

Du kan læse mere om OnePlus 10T på dette blog link hos OnePlus.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.