Forside * Featured

Reddet: Onkyo, Integra og Pioneer vender tilbage

-

De populære mærker Onkyo, Integra og Pioneer vil igen være at finde i de europæiske butikker.

Premium Audio Company og Sharp har overtaget Onkyo- og Integra-mærkerne.

Annonce:

Premium Audio Company, som er et datterselskab af VOXX International Corporation, har nu meddelt at Onkyo, Integra og Pioneer snart igen vil kunne bestilles gennem det eksisterende netværk af distributions- og detailhandelspartnere i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Onkyo endte i økonomisk uføre, og moderselskabet gik konkurs i maj. Men det er lykkes at finde en vej til at videreføre produkterne.

Både Onkyo- og Integra-mærkerne har indgået en licens- og distributionsaftale med Pioneer Corporation. Joint venture-selskabet omfatter alle intellektuelle rettigheder og ansvaret for produktudvikling, teknik, salg, markedsføring og distribution af Onkyos aktiviteter indenfor home intertainment.

Som en del af joint venture-selskabet har Sharp overtaget al produktion af disse produkter, som omfatter en række A/V- og stereoreceivere, forstærkere og HiFi-komponenter under mærkerne Onkyo, Integra, Pioneer og Pioneer Elite.

Premium Audio Company består af tre datterselskaber som nu omfatter mærker som Klipsch, Jamo, Mirage, ProMedia, ProMedia, Magnat, Heco, Mac Audio, Onkyo, Pioneer, Pioneer Elite, Integra, Teac og Esoteric.

Forvent at se de første produkter i det nye Onkyo/Integra dukke op her til efteråret.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.