Forside Indhold og distribution Film

Titanic og Avatar får den store digitale behandling inden 4K release

-
20th Century Fox Film Corp./Everett Collection

Pixelworks der er udvikler af den prisbelønnede TrueCut Motion-platform, meddelte i dag, at selskabet samarbejder med James Camerons Lightstorm Entertainment om flere filmtitler.

“Vi bringer AVATAR og TITANIC tilbage til det store lærred, og de ser bedre ud på alle måder”, sagde James Cameron. “Vi vil præsentere begge film i 4K med visuelt højdynamisk rækkevidde (HDR) og har arbejdet sammen med Pixelworks’ TrueCut Motion-platform for at remastere filmene i høj billedfrekvens, samtidig med at vi bevarer det filmiske look fra originalen.”

TrueCut Motion-teknologien giver filmskabere en visuel palet af filmiske bevægelseslooks, der går ud over alt, hvad der tidligere har været muligt. Mens film har oplevet enorme forbedringer i billedydelsen med højere opløsning, større dynamisk rækkevidde og flere farver, har filmlooket været uændret i næsten hundrede år.

Annonce:

TrueCut Motion-teknologien gør det muligt for filmskabere at justere bevægelsen med en hvilken som helst billedfrekvens, optagelse for optagelse, i postproduktionen. TrueCut Motion-platformen sikrer derefter, at disse kreative valg leveres konsekvent på alle skærme, uanset om det er i biografen eller i hjemmet.

 

Avatar kommer til efteråret, og Titanic næste år

Hvornår de to store filmtitler kommer i 4K er endnu ikke officielt, men det forventes at Titanic kommer i forbindelse med Valentines Day (10 februar) i 2023 og Avatar kommer til september i år.

Annonce:
Forrige artikelTilbage til Wakanda: Marvel præsenterer sin næste fase
Næste artikelSamsung snupper chipset-ekspert fra Apple
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.