Forside Nyheder

7-Eleven lukket i Danmark pga. formodet hackerangreb

-

Alle 7-Elevens butikker i Danmark er netop nu lukket, da kasseapparater og betalingsløsning er ramt af formodet hackerangreb.

Kan du ikke få dit daglige skud kaffe eller slik fra butikskæden 7-Eleven er der en god grund. Alle butikker holdes lukket fordi kæden formoder et massivt hackerangreb mod forretningens kernesystemer.

Annonce:
Facebookopslag fra 7-Eleven.

I et opslag på Facebook har 7-Eleven forklaret at de mistænker et hackerangreb på deres kasse- og betalingssystemer, og at de derfor ikke kan benytte disse. Uden dem kan man ikke betjene kunder, og derfor er alle butikker lukket. Dette gælder både kiosker og de butikker de driver på f.eks. hospitaler.

Hvornår de genåbner butikkerne vides i skrivende stund ikke.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.