Forside Produkter Mobil

Officielt: Apple Event Far Out

-

Det er officielt: Apple har netop sendt invitationer ud til sin næste hardware-event.

Det forløb som ventet. Apple afholder næste hardware-event d. 7. september fra udstillingscentret i Apple Park.

Annonce:

Titlen på eventet er ‘Far Out’.

Hvis rygterne forud ellers holder vand, så vil der komme en 6,1″ iPhone 14, en 6,7″ iPhone 14 Max, en 6,1″ iPhone 14 Pro og en 6,7″ iPhone 14 Pro Max.

Derimod er der fortsat usikkerhed om der kommer en iPhone 14 Mini. Rygterne har i lang tid sagt nej, men seneste er der opstået et nyt rygte om: Måske. Vi må se.

Forbedringer på standard iPhone 14-modellerne omfatter angiveligt tilføjelse af mere RAM, batterier med længere levetid og et bedre selfiekamera med autofokus.

I mellemtiden forventes Pro-modellerne at få et nyt design, hvor Apples signaturskærm notch er skiftet ud med en Samsung-agtig hullet frontkameraudskæring. Derudover vil Pro-varianterne angiveligt have et nyt 48-megapixel hovedkamera og smallere skærmkanter. De forventes også at være de eneste modeller, der leveres med Apples næste generation af A16-chip.

Nye ure med Apple Watch Series 8, som i følge Bloomberg også vil omfatte en ny “Pro”-model, der vil have en større skærm end sine søskende og et mere holdbart titaniumhus. Den forventes også at have et større batteri, der kan gøre det muligt for uret at klare flere dage på en enkelt opladning.

Hele Series 8-serien forventes også at indeholde en ny kropstemperaturføler, der kan give dig besked, når du får feber.

Endelig er et nyt sæt AirPods Pro forventet, da de nuværende er næsten tre år gamle.

Apple Event Far Out afholdes kl. 19 dansk tid d. 7/9

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.