Forside Nyheder

Bloomberg: Apple iPhone 14 event den 7. september.

-
Apple Flagship Store / Visitor Center (foto: recordere.dk)

Ifølge Bloomberg planlægger Apple deres iPhone 14 event den 7. september. Og der er 4 iPhone 14 modeller på vej.

Er du klar til nye iPhones og Apple Watch? Ifølge Bloomberg vil de nye modeller blive præsenteret onsdag den 7. september, med produkterne til salg den 16. september.

Apple planlægger at udgive i alt fire iPhone 14-modeller, herunder en iPhone 14 på 6,1 tommer, en iPhone 14 Max på 6,7 tommer, en iPhone 14 Pro på 6,1 tommer og en iPhone 14 Pro Max på 6,7 tommer. Der kommer ikke nogen iPhone mini på 5,4 tommer, da de mindre iPhone 12- og 13-mini-modeller ikke har solgt så godt som forventet.

Annonce:

Der er tre Apple Watch-modeller på vej, herunder det nye Apple Watch Series 8, et opdateret Apple Watch SE og en helt ny Pro-version af Apple Watch, som forventes at have et større kabinet, et opdateret design og en mere robust konstruktion.

Rygterne bliver understøttet af, at  siger, at Apple har fortalt nogle medarbejdere i detailhandlen, at de skal forberede sig på nye produkter fredag den 16. september.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.