Forside Produkter Mobil

Nye sammenfoldelige fra Samsung: Flip4 og Fold4

-
Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung er klar med 4. generation af foldbare smartphones, og lover forbedret produktivitet, tilpasningsmuligheder og FlexCam-oplevelser

Samsung annoncerede i dag den nyeste generation af sammenfoldelige smartphones: Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4. Begge smartphones har formfaktorer, der kan tilpasses, ydeevnen er opgraderet.

“Samsung Galaxy foldbare telefoner er designet med det formål at give vores brugere en enestående mobiloplevelse, der opfylder alle behov, uanset om det er arbejde, underholdning eller kreativt. Foldbare telefoner er blevet populære og vi forventer at interessen vil stige yderligere i fremtiden med Samsungs nye lanceringer,” fortællerClaus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Annonce:

 

Samsung Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Flip4

Galaxy Z Flip4 bygger videre på formfaktor ‘klap telefon’ (clamshell) og tilføjer vigtige funktioner, herunder en opgraderet kameraoplevelse, et større batteri og forbedrede muligheder for tilpasning. Designet er stadig kompakt.

Brugerne kan optage håndfri video eller gruppeselfies fra forskellige vinkler ved at folde Z Flip4 delvist sammen for at aktivere FlexCam. Det er en særlig tilstand hvor kameraoplevelsen ændres, når telefonen er mellem 75° og 115° udfoldet.

FlexCam er optimeret til Metas sociale platforme (Instagram, WhatsApp og Facebook).

 

Samsung Galaxy Z Flip4

Med Z Flip4 kan man tage selfies i høj kvalitet direkte fra coverskærmen ved at udnytte hovedkameraet med det opgraderede Quick Shot. Start videooptagelse i høj kvalitet i Quick Shot-tilstand, og skift derefter nemt til Flex-tilstand for at fortsætte optagelsen håndfrit uden at stoppe videoen – ideelt for vloggere og andre kreative.

Brugerne kan nu tage selfies i portrættilstand og se forhåndsvisning i det faktiske fotoforhold, når de bruger Quick Shot.

 

Samsung Galaxy Z Flip4

Med et opgraderet kamera, der er udstyret med en 65% lysere sensor drevet af Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform, er fotos og videoer skarpere og mere stabile – dag og nat.

Z Flip4 er skabt til at give en bedre håndfri oplevelse, hvor brugerne ikke behøver at åbne telefonen. Foretag opkald, besvar sms’er, og styr endda SmartThings Scene-widget’en, alt sammen fra coverskærmen.

Galaxy Z Flip4 kan bruges i længere tid mellem opladningerne med det udvidede batteri på 3.700 mAh[6]. Med Super Fast Charging, der nu understøttes på Z Flip4, kan du oplade op til 50% på omkring 30 minutter.

Telefonen lanceres i de fire farver: Bora Purple, Graphite, Pink Gold og Blue.

 

Samsung Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Fold4 er den første enhed, der leveres med Android 12L, en særlig version af Android, som Google har skabt til oplevelser med store skærme, herunder foldbare enheder.

Multitasking på Z Fold4 er nemmere end nogensinde før, og den nye proceslinje giver et layout, der minder om din pc, og giver adgang til dine foretrukne og seneste apps.

Multitasking er blevet mere intuitivt takket være nye swipe-bevægelser. Skift nemt mellem apps i fuld skærm og pop-up-vinduer, eller del skærmen i to for at få flere måder at multitaske på.

 

Samsung Galaxy Z Fold4

Google-apps, herunder Chrome og Gmail, understøtter nu drag-and-drop, så brugerne hurtigt kan kopiere og indsætte links, fotos og meget mere fra en app til en anden.

Med Google Meet kan brugerne nu komme i kontakt med flere mennesker, mens de nyder virtuelle fællesaktiviteter, herunder at se videoer sammen på YouTube eller spille spil sammen i et videoopkald.

Microsofts komplette Office-pakke og Outlook udnytter den foldbare skærm og giver flere oplysninger på skærmen.

Multitasking-oplevelsen er komplet med S Pen-funktionalitet, der gør det muligt at tegne og skrive notater på farten – hvilket kan gøres endnu nemmere med et ‘Standing Cover’ med indbygget etui til S Pen.

Galaxy Z Fold4 tager billeder og videoer med et opgraderet 50MP bredobjektiv og 30x Space Zoom-objektiv. En række forskellige kameratilstande, herunder det større Zoom Map, der er aktiveret i Capture View-tilstand, Dual Preview og Rear Cam Selfie, er skræddersyet til at udnytte den unikke formfaktor for at øge fleksibiliteten i optagelserne. Og med den større pixelstørrelse, en 23% lysere sensor, og forbedret processorkraft kan telefonen, ifølge Samsung, optage klare billeder selv om natten.

 

Samsung Galaxy Z Fold4

Den store skærm i udfoldet tilstand måler 7,6″. I forhold til tidligere modeller er skærmen blevet lysere og har fået en adaptiv opdateringsfrekvens på 120 Hz sammen med et mindre synligt UDC-kamera (Under Display Camera) med en ny scatter-type sub-pixel-opsætning.

Apps til sociale medier som Facebook er optimeret til storskærmsoplevelsen. Brugerne kan også åbne deres foretrukne apps til streaming af underholdningstjenester som Netflix, og se håndfrit med Flex-tilstand.

For ikke-optimerede apps kan brugerne endda styre enheden uden at afbryde indholdet med den nye ‘Flex Mode Touchpad’, der gør det nemmere at sætte på pause, spole tilbage og afspille videoer eller zoome ind og ud af indhold, mens enheden er i Flex Mode.

Spil er også hurtigere takket være den kraftfulde Snapdragon 8+ Gen 1-mobilplatform og 5G mobildata. Med et slankere hængsel, en lettere vægt og endnu smallere ramme giver den bredere skærm mulighed for nemmere interaktioner med én hånd.

Telefonen lanceres i farverne: Graygreen, Beige og Phantom Black

 

Samsung Galaxy Z Fold4

Pris og tilgængelighed

  • Galaxy Z Flip4 (128GB) kr. 8.699,-
  • Galaxy Z Flip4 (256GB) kr. 8.999,-
  • Galaxy Z Flip4 (512GB) kr. 9.999.-
  • Galaxy Z Fold4 (256GB) kr. 13.999,-
  • Galaxy Z Fold4 (512GB) kr. 14.999.

Begge telefoner kan forudbestilles fra i dag med salgsstart d. 26. august.

 

Familiefoto med Fold4 og Flip4

 

Annonce:
Forrige artikelTre trådløse topnyheder til trommehinderne
Næste artikelUSA: Disney+ indfører reklamer og hæver prisen for at slippe
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.