Forside Nyheder

PLEX: Vi er blevet hacket, skift kodeord nu

-

Plex advarer brugerne om at de har haft ubudne gæster på besøg, så det er en god idé at skifte kodeord nu

Plex har sendt en e-mail til sine brugere, hvor de beskriver et sikkerhedsbrud, der kan have kompromitteret kontooplysninger, herunder brugernavne, e-mailadresser og adgangskoder. Det skriver The Verge.

Annonce:

Selv om der ikke er tegn på, at de krypterede adgangskoder er blevet afsløret, så råder Plex ikke desto mindre alle brugere til at ændre deres kodeord med det samme.

I e-mailen står der (oversat):

“I går opdagede vi mistænkelig aktivitet på en af vores databaser. Vi indledte straks en undersøgelse, og det ser ud til, at en tredjepart var i stand til at få adgang til en begrænset delmængde af data, der omfatter e-mails, brugernavne og krypterede adgangskoder. Der er ingen bekræftelse på, at andre personlige kontooplysninger er blevet kompromitteret, og der er ingen omtale af, at private mediebiblioteker er blevet tilgået i forbindelse med bruddet”.

Plex forsikrer kunderne om, at “alle kontoadgangskoder, der kunne være blevet tilgået, blev hashet og sikret i overensstemmelse med bedste praksis”.

De finansielle oplysninger ser også ud til at være sikre på trods af bruddet, i det e-mailen angiver, at “kreditkort- og andre betalingsdata slet ikke er gemt på vores servere og ikke var sårbare i denne hændelse”.

Sikkerhedshullet er blevet fundet, og Plex har truffet foranstaltninger for at forhindre andre i at udnytte den samme sikkerhedsbrist.

“Vi har allerede rettet op på den metode, som denne tredjepart brugte til at få adgang til systemet, og vi foretager yderligere undersøgelser for at sikre, at sikkerheden i alle vores systemer er yderligere hærdet for at forhindre fremtidige indbrud.”

Hvis du har en Plex-konto, bør du straks tage skridt til at sikre den ved at følge disse instruktioner fra virksomheden. Du bør også aktivere 2-faktor-autentifikation, hvis du ikke allerede har gjort det (aktiveres under konto-indstillinger).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.