Forside * Nyheder

Sonos bekræfter: Nyt produkt er udskudt til næste år

-
Sonos Sub Mini. Illustration The Verge / Recordere.dk

Der er formentlig tale om den nye lille subwoofer fra Sonos som er blevet forsinket

Sonos udskyder lanceringen af et længe ventet produkt, så det i stedet for at udkomme i år først kommer til næste år. Det fortalte selskabet i forbindelse med en regnskabsfremlæggelse.

I følge magasinet The Verge drejer det sig næsten helt sikkert om den ny lille subwoofer: Sonos Sub Mini.

Annonce:

Det produkt har nemlig været rygtet på vej længe, og er også sidenhen dukket op i den amerikanske FCC-database, over trådløse produkter godkendt til brug det amerikanske marked.

The Verge har også tidligere talt med en kilde med kendskab til produktet, som har beskrevet det som en lille cylinderformet enhed, og har fået lavet en illustration ud fra den beskrivelse (billedet overfor).

Sonos bekræfter at det nye produkt først kommer til næste år.

“Jeg kan bekræfte, at vi har besluttet at skubbe en forventet produktlancering fra Q4 ’22 til Q1 ’23. Det ville placere den omlagte annoncering til et tidspunkt mellem oktober og december”, fortæller Sonos’ talsmand Erin Pategas til The Verge.

Med det menes at produktet fortsat ventes vist frem for første gang i år, men først kommer til salg i det nye år.

Sonos fortalte ydermere ved regnskabsfremlæggelsen at seneste kvartal har været udfordrende, og pegede på en svag efterspørgsel efter den seneste og billigste soundbar, Sonos Ray, som en af årsagerne til den vigende indtjening.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.