Forside * Featured

Test nyt digitalt rejsekort og få 40% rabat

-

Nu åbnes for test af det nye digitale rejsekort og nordjyderne er de første som kan prøve

I øjeblikket søges testkunder som vil være med til at afprøve en digital Rejsekort testløsning i den kollektive trafik i Nordjylland.

Annonce:

Det er den nye digitale rejsekort app, som erstatter plastickortet, som nu skal testes.

Hvis du bor i Nordjylland og rejser med kollektiv trafik, kan du her fra august til november blive testkunde, og få 40% rabat på rejserne. Som tester skal man også udfylde et par spørgeskemaer undervejs.

“Det er en spændende tid, vi bevæger os ind i, når vi for første gang i kollektiv trafiks historie skal teste en fuld digital løsning til at swipe ind og ud af busser og tog. Det er vigtigt, at vi får afdækket, om en fuld digital løsning er i stand til at håndtere de behov og problemstillinger, vi har erfaringer med i dag i regi af Rejsekort-systemet”, fortæller Kasper A. Schmidt, CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S, i en udmelding.

 

En schweizisk gennemprøvet app

Leverandøren af den digitale testløsning, som nordjyderne skal teste, hedder FAIRTIQ. FAIRTIQ har en gennemprøvet app-baseret platform, som er udbredt i Schweiz, Tyskland og andre europæiske lande.

“Vi skal i gang med den første større brugertest af, hvordan en mobilitetstjeneste i Danmark kan se ud i fremtiden, når vi tester et ”digitalt Rejsekort” i form af en app. Testen er geografisk og tidsmæssigt afgrænset, og vores fokus er på at lære mest muligt, så vi er i stand til at stille de rigtige krav til den fremtidige trafikinformations- og mobilitetstjeneste”, siger Kasper A. Schmidt.

 

Start i dag

Testperioden starter i dag tirsdag den 16. august og løber til den 30. november. Målgruppen er nordjyder i kollektiv trafik mellem 16 og 66 år.

Fokus er på at undersøge, hvordan appen fungerer for testkunderne, og om en digital løsning kan håndtere den måde, den kollektive trafik i Danmark er organiseret på med zonestruktur, rabatordninger, transportformer mm. Når du melder dig som testkunde, er det derfor afgørende for Rejsekort & Rejseplan A/S og NT, at du deltager i de spørgeundersøgelser, som bliver udsendt under og efter testen.

Alle testdeltagere får 40 % rabat på rejser – svarende til det højeste rabattrin på Rejsekort

 

Sådan gør du

Sådan bliver du testkunde: Er du bosat i Nordjylland, er mellem 16 og 66 år, og rejser med kollektiv trafik i Nordjylland, kan du deltage i forsøget fra august til november.
I dag rejser du med almindelige billetter, på Rejsekort Personligt eller Rejsekort Flex. Testen omfatter i første omgang ikke Rejsekort Pendler eller Ungdomskort.

Som testkunde får du 40 % rabat på alle rejser, hvilket svarer til højeste rabattrin på Rejsekort, i NT’s busser og i Nordjyske Jernbaner (Testen omfatter IKKE DSB og Arriva tog). Hertil kommer naturligvis de 20 % rabat, som Rejsekortkunder automatisk får uden for myldretiden.

Du skal tilmelde dig på www.rejsekort.dk/digitaltest allerede nu.

Testen omfatter max 2.000 kunder, så du skal skynde dig at tilmelde dig som testkunde.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.