Forside Nyheder

Allente lancerer Android TV-app

-

Den nordiske TV-distributør Allente lancerer nu sin nye Android TV-app, der er bygget på en helt ny produktplatform. Appen er tilgængelig for kunder med både parabol-TV, IPTV og Allente streamingtjenester, som har et TV-apparat fra Sony, Philips, Toshiba eller en anden Android TV-enhed med et operativsystem på 8.0 eller højere, såsom Chromecast med Google TV, Xiaomi Mi TV-stick eller andre Android Smart-TV-enheder.

“Lanceringen af vores Android TV-app er en milepæl for Allente. Vores nye produktplatform giver en problemfri oplevelse, hvor brugeren nemt kan bevæge sig mellem live-kanaler, TV-arkiver, streamingindhold og streamingtjenester. Vi ved, at vores kunder har bedt om og vil sætte pris på den nemme adgang til alle deres yndlingssportsgrene, nyheder, film og serier på den platform, de selv vælger”, siger Jon Espen Nergård, CTO hos Allente i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:

Allente Android TV-appen er blevet beta-testet af en række kunder i hele Norden med løbende opdateringer og forbedringer hen over sommeren. I de kommende måneder vil vi se flere funktioner og mere indhold blive rullet ud i appen, såsom indlejret SVOD-indhold og TVOD, muligheden for at leje eller købe indhold.

Appen kan i øjeblikket downloades i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Grønland og Færøerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.