Forside Nyheder

Allente vil tilbyde SkyShowtime

-

Med lanceringen af SkyShowtime i Norden tilføjer Allente endnu en streaminggigant til sit udbud af underholdning Det populære indhold fra SkyShowtime passer perfekt ind i Allentes succesrige strategi med at samle flow-TV-kanaler med streamingtjenester, både via parabol, fiber og OTT.

Allente vil tilbyde SkyShowtime i Danmark. Med lanceringen af SkyShowtime i Danmark kan Allente både tilbyde streamingtjenesten til parabol- og OTT-kunder. SkyShowtime vil erstatte Paramount+ og indgå som en del af pakkerne Standard og Premium for Allentes parabol-TV-kunder. SkyShowtime vil også blive tilbudt som en tilføjelse til Allente Stream.

Annonce:

“Vi er begejstrede for at kunne lancere SkyShowtime på tværs af Norden, og vi ser frem til at tilbyde kunderne hos Allente det allerbedste udvalg af globale serier og film samlet på ét sted”, siger Henriette Skov, Regional General Manager for SkyShowtime i Nordeuropa.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.