Forside Nyheder

Apple Watch ser ud til at få en ny knap på onsdag

-
(Foto: 91mobiles)

Der er dog en god chance for, at det er den kommende Pro-model, der primært får glæde af den nye knap.

Apple har i flere år markedsført Apple Watch på, at du til en vis grad kan tage det med i vandet, i hvert fald, hvis du begrænser dette til lavt vand og det ikke kommer under overfladen ret længe. Men især fitness-folk med interesse i vand-aktiviteter, der opfylder disse kriterier har haft et enkelt klagepunkt desangående.

Touchskærmen på Apple Watch bliver – som de fleste touchskærme – sværere at betjene, når den er våd. Og med det regntunge, danske vejr, behøver du såmænd ikke engang være fitness-freak for at opleve problemet. Det kan ske, når du cykler på arbejde i regnvejr.

Annonce:
(Foto: 91mobiles)

Men især fitness-folket, der ofte har behov for hurtigt at stoppe et stopur eller lignende, har længe ønsket sig en ekstra knap på Apple Watch. Og sådan én ser det ud til at de får på onsdag, når Apple holder sin ’Far Out’-event og viser nye iPhones og Apple Watches frem.

(Foto: Sonny Dickson)

Flere kilder, herunder et par normalt troværdige tech-lækkere som Sonny Dickson og DuanRui, har sammen med det normalt lige så troværdige site 91Mobiles vist billeder frem, der alle peger på den ekstra knap. Det er The Verge, der har fået øje på disse indlæg på blogs, Twitter og det kinesiske svar på sidstnævnte, Weibo.

Større titaniun-urkasse

I 91Mobiles’ tilfælde er der tale om industrielle CAD-designs, der formodes at vise den kommende Apple Watch Pro. Her kan man tydeligt se en ny knap på den modsatte side af, hvor kronen sidder. Man kan også se at kronen nu sidder i et slags mini-plateau, hvor Apple Watch-knappen nu også sidder, sammen med en mikrofon.

Hvis disse var de eneste indikationer på en ekstra knap, skulle det nok tages med et gran salt. Men det falder sammen med de førnævnte billeder fra Sonny Dickson og DuanRui, der viser tilbehør til det kommende Apple Watch Pro.

(Foto: DuanRui)

Tilbehøret er et cover til uret, og også her kan man se, at der er hul til en ekstra knap på den anden side af, hvor knap og krone normalt sidder på Apple Watch. Med disse to uafhængige informationer er det svært at se, at der ikke skulle blive tale om en ekstra knap.

Ud over den ekstra knap (hvis funktion vi endnu ikke kender) forventes Apple Watch Pro at få et større display end de nuværende Apple Watch-modeller. Hvis man kigger på CAD-renderingerne fra 91Mobiles, kan man også se, at displayet ser fladere ud end nuværende Apple Watch-designs. Men om dette spiller sig ud i virkeligheden, finder vi først ud af på onsdag.

Den større skærm betyder også en større urkasse, der ifølge 91Mobiles’ kilder kommer til at betyde at uret er i en 49mm-størrelse, modsat de nuværende Apple Watch-modeller, der er på 38-45mm. Kassen skulle også være være delvist udført i titanium og dermed lavet til at modstå elementerne i højere grad.

Annonce:
Forrige artikelSkyShowtime bliver billigere på TV 2 Play
Næste artikelNy rekord: Smartphonen oplades på 8 min.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.