Forside Nyheder

Apple Watch Series 8 er klar

-
(Foto: Apple)

Onsdag præsenterede Apple nye versioner af Apple Watch. Som forventet blev det til både en ny 2022-serie og en Pro-version.

Apple Watch Series 8 er den nye 2022-serie, og byder blandt andet på nye urflader inspireret af det ydre rum.

Annonce:

Blandt de store nyheder i år er en temperatursensor, som Apple præsenterede som en hjælp til menstruerende kvinder og kvinder, der prøver at blive gravide. De gjorde også en del ud af, at de forskellige menstruationscyklus-informationer, som uret automatisk samler sammen, er beskyttet som alle andre private informationer.

Det har stor betydning for den igangværende abort-diskussion i USA, og kan ses som et politisk indlæg fra Apple uden at firmaet siger det direkte. Det skal siges, at der ikke er tale om et kropstermometer.

 

Men Apple Watch har nu også Crash Detection, der – i stil med fald-sensoren – kan opfange, når du befinder dig i et biluheld. I stil med lignende tjenester, der er indbygget i biler visse steder i verden, vil Crash Detection kunne ringe efter hjælp, alarmere venner eller famile, og forbinde dig med alarmcentralen direkte, så snart uheldet sker.

Til trods for disse nyheder er der stadig 18 timer på batteriet ved normal brug ifølge Apple. Men en ny Low Power Mode kan fordoble dette ved bl.a. at droppe always-on-skærmen og automatisk detektering af fitness-udfoldelser, men f.eks. fald-detektering er stadig aktiv.

Med Series 8 kan Apple Watch med mobildata nu også roame, og bl.a. 3, Telia, og Telenor er på listen over selskaber, der understøtter dette.

Series 8 er klar til levering 16. september, men kan bestilles nu.

Ud over den nye Series 8 får SE-serien også en opdatering på farver og en del af Series 8-funktionerne, herunder Crash Detection.

 

Pris og tilgængelighed

Apple Watch 8 koster fra kr. 3.899,-

Kan bestilles nu med levering fra 16/9

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.