Forside * Nyheder

Her er pladespilleren til Sonos

-

Victrola Stream Carbon er en Sonos-kompatibel streaming-pladespiller

Hvis du har lyst til at integrere vinylafspilning i din Sonos-opsætning i hjemmet, har producenten Victrola lige det du har brug for. Bortset fra at de lige nu ikke sender til Danmark.

Annonce:

Victrola Stream Carbon-pladespilleren er certificeret af ‘Works with Sonos’-programmet, hvilket betyder at den glider problemfrit ind i dit multirums musiksystem i hjemmet.

Med Victrola Stream Carbon kan du streame din pladesamling til alle rum i huset, trådløst gennem Sonos.

Ud af æsken Victrola-pladespilleren er klar til at passe ind i dit system lige ud af æsken, uden at der kræves ekstra udstyr.

Du kan styre den fra Sonos-appen på din mobilenhed, hvilket betyder, at du har styringen lige ved hånden, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.

 

Du kan naturligvis også styre den ved hjælp af de fysiske knapper og kontroller på pladespilleren. Indstillinger styres via Victrola Stream-appen.

Ifølge Scott Hagen, administrerende direktør for Victrola, er mange Sonos-ejere meget glade for deres vinyl, og de har fortalt virksomheden, at de ville lytte mere til deres plader, hvis det var muligt via deres Sonos-system. Det er det nu.

Der loves “førsteklasses pladespillerkomponenter i metal”, en tonearm i kulfiber med aftageligt hoved og af pickup medfølger en Ortofon Red 2M Moving Magnetic Cartridge

Firmaet bag fortæller at i begyndelsen af næste år er de klar med flere enheder i Stream-serien.

 

Pris og tilgængelighed

Victrola Stream Carbon kan forudbestilles nu i USA for 799 dollars, omregnet er det omkring 6.500 kr.

Pladespilleren leveres fra oktober. Desværre kun i USA for nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.