Forside Produkter Mobil

Microsoft dropper SwiftKey på iOS

-

Et af de mest populære 3. parts tastaturer på iOS er Microsoft SwiftKey som Microsoft købte i 2016. Nu er det snart slut.

Microsoft har besluttet sig for at droppe SwiftKey 3. part tastaturet på iOS enheder. Dette sker allerede den 5. oktober, og fra den dag fjernes det fra App Store. Brugere der har det installeret, vil fortsat kunne bruge det indtil de skifter telefon eller iPad.

Annonce:

I en kort meddelelse fortæller Microsoft:

Fra den 5. oktober ophører understøttelsen af SwiftKey iOS, og det vil blive slettet fra Apple App Store. Microsoft vil fortsat støtte SwiftKey Android samt den underliggende teknologi, der driver Windows touch-tastaturet. For de kunder, der har SwiftKey installeret på iOS, vil det fortsat fungere, indtil det manuelt afinstalleres, eller brugeren får en ny enhed. Du kan besøge Support.SwiftKey.com for at få flere oplysninger.

SwiftKey har været gratis for brugerne, der til gengæld har givet data om det de skriver til Microsoft. Om det er de strammere regler fra Apple, der gør det umuligt for Microsoft at fortsætte på iOS vides ikke.

For danskere der bruger SwiftKey, betyder det at hvis de vil have et godt tastatur med bedre type-ahead og autokorrektur end det Apple tilbyder på dansk, så skal de til at søge efter alternativer. Og det er ikke mange der er, der understøtter dansk.

De alternativer der findes er bl.a. GBoard fra Google og Fleksy. Er du Android bruger, kan du fortsat benytte SwiftKey.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.