Forside Produkter Medieafspillere

Ny billigere Chromecast med Google TV til salg

-

Man kan allerede nu bestille Googles kommende Chromecast HD med Google TV i Europa

Google er på vej med en ny og billigere udgave af deres Chromecast med Google TV. Den type streamer som kan betjenes via en medfølgende fjernbetjening, fremfor kun betjening via app.

Annonce:

Med det mundrette navn Google Chromecast HD med Google TV er den ny tv-stick dukket på hos flere tyske forhandlere. Det skriver Android TV.

Som HD-navnet er der tale om en nye og billigere streamingenhed fra Google. Hvor den nuværende Chromecast med Google TV klarer 4K-kvalitet, så er den nye billigere udgave begrænset til HD-kvalitet.

Der er lækket forskellige informationer om den nye medieafspiller på det seneste, og da Google afholder et event her til oktober var det ventet at høre mere om den dér, men nu er den dukket op hos flere forhandlere i Tyskland.

Prisen er rygtet til 40 euro her i Europa, direkte omregnet er det 300 kr. Til sammenligning koster 4K-udgaven kr. 529 hos Google selv.

De første forhandlere som Octo24 og PC King tager dog hhv. 45 euro og 49 euro for den, med 1-3 dages leveringstid. Det vides ikke om de sender til Danmark, men om ikke andet viser det sig at produktet på være tæt på officiel lancering.

En nyhed som den ny Chromecast ventes at få, er hardware understøttelse af AV1 codec.

Fjernbetjeningen vil have direkte genvejsknapper for Netflix og YouTube.

Opdatering: Nu er den kommet til salg officielt

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.