Forside * Nyheder

Philips Hue klar med nyt lys til boligindretning og gaming

-

Signify løfter sløret for en række nye Philips Hue produkter og appfunktioner, der giver boligindretningen et løft og forbedrer spil- og musikoplevelser.

De nye produkter inkluderer et udvalg af pærer i moderne stil, der fås i tre karakteristiske former og en ny gradient lightsstrip specielt designet til pc-skærme. Philips Hue er derudover gået sammen med spændende nye partnere for at gøre spil og musik til en endnu mere fordybende oplevelse.

Annonce:

 

Indret og skab stemning med lys

De nye Philips Hue Lightguide-pærer har et moderne design og findes i tre varianter – stor globe, ellipse og trekant. Lightguide-pærerne har et indvendigt rør, der kan lyse i enhver farve, og en reflekterende blank finish, der skinner smukt. Lightguide-pærerne er nærmest en lampe i sig selv og vil passe i ethvert moderne hjem. De kan bruges med en specialdesignet ledning beklædt med stof, som sælges separat og findes i sort eller hvid.

 

Philips Hue Filament (E14) kommer nu i White ambiance version, hvilket gør det muligt at vælge mellem tusindvis af nuancer af dæmpbart, varmt til køligt hvidt lys.

 

Underholdning bliver endnu bedre med nye produkter og app-funktioner

Den nye Philips Hue Play gradient lightstrip til pc giver den ultimative lysoplevelse til pc-spil. Lightstrippen har gradient lys og kan dermed vise flere farver lys på samme tid, hvilket skaber en lækker effekt. Hver farve flyder naturligt ind i den næste. Play-gradient-lightstrip til pc reagerer på handlingen på skærmen og blinker, lyser op og dæmper, hvilket giver en federe spiloplevelse. Lightstrippen fastgøres bag på skærmen med de medfølgende beslag og skaber en lækker lyseffekt, når skærmen placeres tæt på en væg. Lightstrippen kan både monteres på lige og buede skærme og kommer i tre forskellige størrelser – en 24/27-tommer og en 32/34-tommer version til setups med en skærm og en længere lightstrip designet til et setup bestående af tre 24/27-tommer skærme.

For at give en fordybende spiloplevelse er Philips Hue og CORSAIR gået sammen om at give dig den ultimative spilopsætning og gøre dit spil mere levende med lys. Du kan bruge CORSAIR iCUE til at lave Philips Hue scener og synkronisere det med dit CORSAIR RGB-gamingudstyr for at skabe den perfekte spilatmosfære. Dette er tilgængeligt nu.

For at gøre det enkelt at opsætte dit underholdningsområde, uanset om du spiller eller ser fjernsyn, vil den nuværende Sync Box-app blive slået sammen med Hue-appen i 4. kvartal 2022. Tilføjelsen af Philips Hue Sync-appen i Philips Hue-appen betyder brugere kan starte og fuldføre deres fulde underholdningsflow ét sted i Hue-appen. Hue-appen er det nye sted at skabe underholdningsområder, konfigurere sync boxen, styre den eller aktivere funktioner såsom stemme- og IR-styring. Philips Hue Sync-appen – vil blive udfaset fra app stores.

Philips Hue gør synkronisering af lys med musik tilgængelig på flere enheder. Nu kan du fordybe dig i musik ved at synkronisere dine Philips Hue-lys med dine yndlingssange på enhver Samsung Galaxy-smartphone med Philips Hue + SmartThings musiksynkronisering. Hvis du bruger en Galaxy-telefon eller -tablet, skal du bruge Light Sync-funktionen i Samsungs SmartThings-app til at forbinde dine smarte lys. Når du opdaterer SmartThings-appen,  vil SmartThings aktivere Hue-synkronisering. Dette er en nem måde at synkronisere dit lys og din musik fra de fleste streamingtjenester på din mobilenhed. Funktionen er tilgængelig primo september 2022.

 

Den nye Philips Hue Mimic funktion i Hue-appen får det til at se ud som om, nogen altid er hjemme. Mimic funktionen beskytter dit hjem med lys og hjælper med at give dig ro i sindet, når du er væk. Automatiseringen tænder og slukker dine lys automatisk på tidspunkter, hvor du normalt bruger dem, og i de rum, du vælger. Du kan vælge, hvilke lys du vil automatisere og om lysene skal tænde eller slukke kontinuerligt i dagtimerne eller kun, når det er mørkt udenfor. Funktionen kommer i begyndelsen af september 2022.

 

Pris og levering

  • Philips Hue Lightguide pærer (fra Q4 2022)  639-749kr
  • Philips Hue Lightguide ledning i sort eller hvid (fra Q4 2022) 379 kr
  • Philips Hue White ambiance Filament E14 pære (fra 13. september)
    • 1stk 339 kr
    • 2 stk 489 kr
  • Philips Hue Play gradient lightstrip til PC (fra 13. september)
    • 24/27-tommer: 1.129 kr
    • 32/34-tommer: 1.279 kr
    • 3 screen 24/27-tommer: 1.949 kr
  • Philips Hue Play gradient lightstrip til PC starter kit (fra 13. september)
    • 24/27-tommer: 1.499 kr
    • 32/34-tommer: 1.649 kr
    • 3 skærme 24/27-tommer: 2.249 kr
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.