Forside Detail

Power bygger stort varehus ved Ishøj

-

Power satser nu på et varehus i den store afdeling

Elektronikkæden Power bygger stort, så stort at de kalder det Danmarks største elektronikvarehus.

Annonce:

Med en størrelse på knap 5.000 kvm er det oppe i samme størelse som Elgiganten i Skejby ved Aarhus, som også et omtrent 5.000 kvm.

Det ny varehus opføres ved Ishøj og bliver den største satsning fra kæden siden den første Power-butik i Glostrup tilbage i 2015.

Det er en satsning, som går stik imod de generelle fremtidsudsigter i detailbranchen.

Med butikken følger mindst 60 nye arbejdspladser og det største vareudvalg, som Power endnu har kunnet fremvise i en enkelt butik.

“Jeg ser åbningen af varehuset i Ishøj som en manifestation af POWERs ambitionsniveau og vores position på det danske marked”, fortæller adm. direktør i Power, Jesper Boysen, i en udmelding.

 

Shop-in-shop

Varehuset for den hidtil største Apple ‘shop-in-shop’ butik, altså en butik inde i butikken, og det bliver med reparation på stedet.

Samsung og LG får også egne butikker inde i butikken.

Der kommer også en stor gaming-afdeling og et helt afsnit afsat til RePOWER-konceptet, hvor indleveret brugt elektronik og brugte hvidevarer bliver istandsat og solgt.

 

Er Power blevet tosset?

“POWER Ishøj er vores største satsning nogensinde. Uden tvivl. Og nogle branchefolk og detaileksperter vil nok sige, at vi er godt tossede, når vi åbner så stor en butik midt i en tid med stigende inflation, butikslukninger og stigende el- og energipriser”, fortæller Jesper Boysen, og fortsætter:

“Men i POWER er vi kendt for at gå mod strømmen og finde vores egne veje – ikke mindst, når der er modvind. Og jeg er sikker på, at POWER Ishøj bliver en kæmpesucces. Jeg er faktisk ikke et sekund i tvivl”.

 

Tid og sted

Der er endnu ikke sat en åbningsdato på den ny Power i Ishøj, kun at de forventer at åbne inden Black Friday i november 2022.

 

Annonce:
Forrige artikelTeleselskaber udgiver særnummer af Anders And
Næste artikelMicrosoft dropper SwiftKey på iOS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.