Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Rockstar skuffet over at hacker lækker fra GTA 6

-

Optagelser fra ‘Grand Theft Auto V’ er lækket og der kan være mere på vej

Rockstar Games indrømmer nu at der har været en hacker på spil hos dem i weekenden, og at de er skuffede over at der nu lækkes indhold fra næste Grand Theft Auto spil, som er nummer 6 i rækken.

Annonce:

En bruger på GTA Forums postede en 3 gigabyte stor fil – som indeholdt 90 videoer med “GTA VI”-optagelser, fortæller PC Gamer. Ifølge rapporten sagde hackeren, at de måske “snart vil lække flere data”, herunder kildekode, aktiver og test builds til både ‘GTA V’ og ‘GTA VI’.

Rockstar bekræftede mandag “GTA 6”-lækket og fortæller, at de var “ekstremt skuffede” over hændelsen.

“Vi er ekstremt skuffede over at få delt detaljer om vores næste spil med jer alle på denne måde”, står der i Rockstars erklæring, og de fortsætter:

“Vores arbejde med det næste ‘Grand Theft Auto’-spil fortsætter som planlagt, og vi er fortsat lige så engagerede som altid i at levere en oplevelse til jer, vores spillere, der virkelig overgår jeres forventninger.”

Rockstar fortæller endvidere at de ikke forventer nogen forstyrrelser i deres live-spiltjenester eller nogen “langsigtet effekt” på udviklingen af deres igangværende projekter.

De ikke-offentliggjorte optagelser bekræftede tilsyneladende, at Vice City vil være en af de vigtigste steder i “GTA VI”, og at spillet vil indeholde en kvindelig hovedperson.

 

 

Annonce:
Forrige artikelFolk er allerede kreative med Dynamic Island på iPhone 14 Pro
Næste artikeliPhone 14 Pros første børnesygdom: Rystende og knasende kameraer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.