Forside * Nyheder

Teleselskaber udgiver særnummer af Anders And

-

Teleselskaber går sammen om at tilbyde digital dannelse med Anders And & Co

Telenor, YouSee, Waoo, Fibia, Norlys, Teleindustrien og Center for Digital Pædagogik er gået sammen om bag en særlig udgave af det ikoniske Anders And & Co.

Annonce:

Tegneseriehæftet skal sætte fokus på digital dannelse og online trivsel. ’Anders And og Rip, Rap og Rup går online!’ er titlen på bladet.

Det indeholder historier som ”Zzzzzzzsikkerhedseksperten”, ”For meget fjæsbog” og ”Når medierne styrer dig”, og de skal gøre læserne klogere på, hvad man skal være obs på, når man begår sig online.

En undersøgelse Wilke har lavet på vegne af Telenor viste at kun 72% af børnene i 4.-6. klasse ved hvad de skal gøre, hvis de modtager sårende beskeder om sig selv eller en ven.

“Det digitale har en stor og vigtig plads i børnenes liv. De vokser op i en verden med nye muligheder men også udfordringer. Når de færdes digitalt, oplever de ikke bare mobning, men føler sig også pressede, alene og ser ting, der sætter spor”, fortæller Rikke Juul Rokkedal Therkildsen, kommunikations- og CSR-chef i Telenor i en udmelding og fortsætter:

“Den type dårlige oplevelser vil vi også gerne forsøge at hjælpe dem med at lære at håndtere, og skabe de bedste forudsætninger for, at alle børn får en god og tryg digital barndom”.

 

Pris og tilgængelighed

Særnummeret kan hentes gratis fra i dag i bl.a. Telenors butikkerne landet over, så længe lager haves.

Det er også tilgængeligt online her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.