Forside Nyheder

YouSee Play erstatter YouTv

-

YouSee Play er en videreudvikling hvor YouSee har taget det bedste fra andre og tjenesten tager over fra YouTv

Der er lukket for nye kunder på YouTv. Fremover er det YouSee Play som sælges til tv-kunder hos YouSee som ønsker TV via internettet.

Annonce:

Når YouSee Play åbner senere på måneden, så bliver det med flere tv-kanaler i bland selv, flere 3. parts tjenester og adgang med tv-boks for dem som ønsker det.

“Der er stort overlap mellem YouTV og YouSee Play. YouSee Play er en videreudvikling hvor vi har taget de bedste elementer fra YouTv (og Bland Selv) og inkorporeret i YouSee Play, som bl.a. har et bredere udvalg af Tv-kanaler og streamingtjenester end YouTv samt adgang til kundeservice og TV-boks”, fortæller pressechef i Nuuday, Mikkel Riis-Jørgensen, til recordere.dk, og fortsætter:

“Derfor lukker vi nu for nysalg af YouTv, da vi med YouSee Play kan imødekomme efterspørgslen fra kunder, der ønsker at tilgå deres TV og streaming forbrug digitalt via apps på alle familiens enheder”.

YouSee Play åbner sidst i september.

Se også: Ny tjeneste: YouSee Play er tv-streaming uden pakker

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.