Forside Nyheder

90.000 husstande i Aarhus får adgang til Fastspeed

-

Antenneforeningen Aarhus (AFAA) indgår partnerskab: Medlemmer kan nu vælge mellem Fastspeed og Vios

Nu får op mod 90.000 aarhusianske husstande mere at vælge mellem, når de skal købe internet og tv.

Annonce:

Antenneforeningen Aarhus (AFAA) indgår nemlig sin første samarbejdsaftale med udbyderen Fastspeed, der fremover vil kunne levere internet til AFAA’s medlemmer på lige fod med produkter fra AFAA’s egen tjenesteudbyder Vios.

“Vi er glade og stolte over nu at kunne tilbyde Fastspeed til vores medlemmer. Samarbejdet betyder, at medlemmerne kan vælge frit mellem Vios’ og Fastspeeds produkter. Opgaven for Vios er at sikre det bedste udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser. Det er medlemmernes behov, der er i fokus. Med Fastspeed har vi fået en stærk samarbejdspartner, der er kendt og anerkendt for sin høje kundetilfredshed”, fortæller Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios, i en udmelding.

 

Valgfrihed til medlemmerne

Vios blev sat i verden af den aarhusianske forening AFAA i september for at skaffe gode internet-, streaming og tv-løsninger til bedre priser for medlemmerne i Aarhus og omegn. Målet er at give medlemmerne valgfrihed mellem de bedste tjenester, og hos Fastspeed er adm. direktør Jens Raith glad for at være med til at sikre medlemmernes valgmuligheder.

“Vi er oprigtigt begejstrede for nu at kunne tilbyde Fastspeed bredbånd til det meste af Aarhus og omegn, så der nu kommer en reel valgfrihed til de mange aarhusianere, der hidtil i praksis har været låst til deres hidtidige bredbånds- og tv-udbyder. Samtidig er vi stolte over, at Vios har valgt at indgå et tæt samarbejde netop med os, og vi har gjort prisen superskarp, ift. hvad der kan tilbydes via andre netværk rundt om i landet. Vi står klar!” siger Jens Raith, adm. direktør i Fastspeed.

Mange i Aarhus og omegn vil med stor sandsynlighed få mulighed for at skifte til Fastspeed eller Vios, når de fra 1. december åbner for levering af internet og tv på det net, som Stofa tidligere leverede tjenester på.

“Vi ser frem til godt samarbejde med Stofa/Norlys omkring at skifte signalet, så aarhusianerne kan få en så let overgang til Vios eller Fastspeed som muligt”, siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios.

Allerede nu kan man tjekke, om man kan få Vios på sin adresse på www.vios.dk eller på www.fastspeed.dk, hvor man også kan forudbestille.

 

Annonce:
Forrige artikelEfter 32 år: Microsoft siger endeligt farvel til “Office”
Næste artikelMedie: Spotify Platinum HiFi er tæt på lancering
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.