Forside * Nyheder

Bose klar med Smart Soundbar 600

-

Boses nye Smart Soundbar 600 er en lille soundbar med Dolby Atmos og Bose TrueSpace

Bose præsenterer nu deres nye Smart Soundbar 600, en lille soundbar med Dolby Atmos og Bose TrueSpace teknologi.

Annonce:

Den kommer med indbyggede muligheder for at streame via Wi-Fi, Bluetooth, og Chromecast og kan også stemmestyres med Google Assistant og Amazon Alexa.

Med Boses Voice4Video teknologi kan man med Alexa tænde sit TV med en enkelt kommando, skifte input eller til sin favoritkanal, mens Bose SimpleSync giver mulighed for at parre soundbaren med kompatible Bose hovedtelefoner eller Bluetooth-højtalere.

“Når lyd virkelig fanger dig kan den transportere dig fra blot at se TV og film til at du er fuldt ud til stede med det, der er på skærmen. For dem, der ønsker at føle sig omsluttet af deres lyd, men ikke har meget plads til udstyr, er Smart Soundbar 600 den ideelle løsning”, fortæller Raza Haider, Chief Product Officer i Bose i en udmelding.

Soundbar 600 er designet til at være lille og kompakt. Den er 5.61 cm høj, 10.39 cm dyb og lidt over 69.44 cm lang.

Designet er matteret sort med metalgitre i sort.

Sonos Smart Soundbar 600 byder på flere muligheder for streaming: Wi-Fi, Chromecast Build-In, Spotify Connect, Apple AirPlay 2 og Bluetooth.

Den virker sammen med alle Bose smarthøjtalere og soundbarer, hvilket giver mulighed for et lydsystem i flere værelser. Den kan også let parres med Bose subwoofere og baghøjtalere.

Via Boses Music-app kan du klare opsætning, styring, gøre 600’eren personlig og få adgang til Bose SimpleSync hvor du kan hente de nyeste softwareopdateringer.

 

 

Pris og tilgængelighed

Bose Smart Soundbar 600 koster kr. 4.299,-

Lander i butikkerne d. 20. oktober

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.