Forside Produkter Mobil

Nyt mobilselskab Flexii lokker med lave intropriser

-

Flexii er et nyt digitalt mobilabonnement med priser startende ved 39 kr

Danmark har fået et nyt mobilselskab, Flexii. Med en abonnementspris som starter på kun 39 kr/måned – i introduktionspris – er de blandt de billigste spillere på markedet lige nu.

Annonce:

De fortæller at der er to grunde til den lave intropris: De inviterer kunderne med til at skabe den teleudbyder som de har brug for. I stedet for at starte med en tjeneste hvor der er fyldt en masse på, så starter de simpelt og tager kunderne med på rejsen.

De kalder kundeinddragelsen for Co-creation, hvor kunderne inviteres til at give feedback om eksempelvis udvikling af den digitale platform, nye tiltag og eventuelle samarbejder.

“Hos Flexii inviterer vi kunderne med på rejsen for at blive det teleselskab, der konstant udvikler og tilpasser sig i takt med vores kunders behov. Vi ønsker at skabe et teleselskab for kunderne sammen med kunderne. Her mener vi, at kunderne særligt skal involveres særligt i forretningsudvikling, så vi kan udvikle et produkt, der oprigtigt opfylder deres behov”, fortæller Suzaan Saurman, Direktør hos Flexii.

Hos Flexii er der fokus på selvbetjening, via en platform som er simpel og under udvikling. Teknologien tillader, at alt kan klares hos kunderne selv online – og det er blandt andet grunden til, at prisen kan køres helt i bund.

“Lanceringen af Flexii er også begyndelsen på en ny æra for fremtidens teleselskaber. Vi ønsker at skabe en innovativ legeplads, hvor målet er at møde fremtidens forbrugere der hvor, de er. Det er der behov for, hvis man som teleselskab skal turde omskrive spillereglerne og tilbyde kunderne de nytænkende løsninger flere efterspørger”, slutter Suzaan Sauerman.

 

Abonnementer

Intropriserne hos Flexii er:

  • Fri tale og 20 GB data kr. 39/måned første år, herefter 69 kr/måned
  • Fri tale og 50 GB data kr. 59/måned første år, herefter 89 kr/måned
  • Fri tale og 100 GB data kr. 79/måned første år, herefter 99 kr/måned

Alle abonnementer indeholder 20 GB EU data, og da Flexii er 3 ejet, bruger det 3’s netværk.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.