Forside Indhold og distribution Film

Reklame-Netflix klar om få uger og hæver bundkvaliteten på Basic

-
Foto: Shutterstock.com

De første 12 lande får mulighed for at se Netflix med reklamer fra november. Her er prisen

Som annonceret tidligere så åbner Netflix op for et abonnement delvist betalt af reklamer, og nu er der kommet lanceringsdatoer, navn, pris og detaljer om streaming kvalitet mv.

Der er ikke tale om at hele Netflix skifter over til reklamer, men at man har mulighed for at vælge et lidt billigere abonnement og spare lidt penge mod at se reklamer.

Annonce:

Det nye abonnement kommer til at hedde ‘Basic with Ads’, og som som navnet antyder bliver det som Basic-abonnementet, men nu med reklameafbrydelser. Det fortæller Netflix i en udmelding.

Men hvor det almindelige Basic abonnement koster $9,99 i USA så kommer Basic with Ads til at koste $6,99. I Danmark koster Basic kr. 79/måned, så et bud på en dansk pris for Basic with Ads er kr. 59/måned.

Her i Danmark må vi dog vente lidt endnu med reklamer på Netflix. I første omgang kommer det til 12 lande.

Basic with Ads lancerer d. 3. november i: Australien, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Mexico, Spanien, Storbritannien, Canada og USA

Men hvad med kvaliteten? Basic er jo kendt som deres entry abonnement kun med SD (Standard Kvalitet). Her fortæller Netflix at de opgraderer kvaliteten til HD 720P, og det vil fremover være kvaliteten på både Basic og Basic with Ads.

I Reklame-Netflix vil der vises 4-5 minutters reklame per time, og reklamerne vil blive vist før og under udsendelserne. Der vil være et lidt mindre udvalg af film og serier, end det kendes fra den fulde Netflix, og det vil ikke være muligt at downloade indhold til offline brug.

Udbredelsen til andre lande, herunder Danmark, ventes at ske i begyndelsen af det nye år.

 

Netflix abonnementer

Når reklameabonnementet er indført vil der være disse abonnementer:

Basic with Ads. Én stream i HD 720P. Prisniveau ca. 59 kr.
Basic. 1 stream i HD 720P. Pris 79 kr.
Standard. 2 streams i HD 1080P. Pris 114 kr.
Ultra. 4 streams i 4K UHD med HDR. Pris 149 kr.

 

Annonce:
Forrige artikelYouTv lukker i år
Næste artikelEfter 32 år: Microsoft siger endeligt farvel til “Office”
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.