Forside * Featured

Smugkig: God of War Ragnarök

-

Vi har spillet det nye God of War Ragnarök, der udkommer til PlayStation den 9 november.

Snart er God of War tilbage på PS5 og PS4, denne gang med undertitlen Ragnarök.

Annonce:

Spillet handler igen om Kratos og sønnen Atreus, foregår i 3. person og med en historie godt forankret i den nordiske mytologi. Historien fortsætter hvor spillet, God of War, fra 2018 slap.

Kratos og Atreus er tilbage i deres hjem, men det siger sig selv, at det ikke varer længe før stridsøksen skal slibes og der igen skal deles tæsk ud til højre og venstre.

Det er ret begrænset hvor meget vi må fortælle om historien på nuværende tidspunkt, andet end at den efter 6 timer er voldsomt fængende, interessant og nogenlunde meningsfuld.

Når jeg siger nogenlunde, så skyldes det, at historien godt kan være lidt forvirrende, især hvis ikke du har spillet forgængeren. Der er ganske vist et historie recap, som kan ses så tit man vil, men universet indeholder så mange karakterer, verdener, tvists og hændelser, at det godt kan være forvirrende i begyndelsen.

Det hele giver dog mere mening når først historien rigtig tager fat og så er man til gengæld også helt opslugt.

Grafisk byder God Of War Ragnarök på lækkerier og det kører stort set fejlfrit, hvilket er en fornøjelse at opleve i en tid hvor spil desværre har det med at blive udgivet med mange fejl. Sådan er det ikke her.

Ragnarök kommer naturligvis til PS5 med valget mellem 60 fps i performance mode og 30 fps i Quality mode, ligesom du har et hav af indstillingsmuligheder omkring interface, tekststørrelser osv. Man føler virkelig , at der er tænkt på det hele her.

Ragnarök indeholer rig mulighed for at forme Kratos og Atreus i mindre grad, efter eget behag. Våben og udrustning kan opgraderes ligesom nye evner kan tillæres. Vi har set den slags masser af gange før, og det fungerer fremragende her.

Alt i alt tegner God of War Ragnarök til at blive et glimrende spil, der bygger videre på succesen fra 2018 spillet.

En ny spændende historie, episke kampe, rig mulighed for at opgradere Kratos og så en verden, der denne gang føles mere åben end hidtil. Hvadenten du er fan af serien allerede eller ny til universet, så tegner God of War Ragnarok til at blive rigtig godt.

Herunder kan du se en trailer fra spillet:

 

Tilgængelighed

God of War Ragnarök udkommer den 9 November til PlayStation 5 og 4

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.