Forside Nyheder

Sonos får ny nordisk distributør på B2B markedet.

-

EET udvider porteføljen på det nordiske marked og tegner ny distributionsaftale med den verdenskendte audioproducent, Sonos

Sonos og EET har netop underskrevet en nordisk distributionsaftale, der trådte i kraft den 1. oktober. Aftale omhandler distribution af Sonos’ produkter i B2B-kanalen, hvor EET især skal bidrage til at opbygge Sonos’ forhandlernetværk inden for installations-forretningen. Sonos er bredt kendt blandt de private forbrugere, til hvem de i dag er verdens største leverandør af multi-room speakers.

Annonce:

”Sonos og EET kommer til at arbejde strategisk med udvalgte forhandlere under Sonos’ Partner Program, hvilket skal sikre et højt service- og kompetenceniveau gennem hele kanalen. Vores forhandlere skal gerne have den bedste 360-graders oplevelse af Sonos, og her ved vi, at EET har et stærkt team til at guide og servicere vores nuværende og kommende B2B-partnere i Norden”, siger Kasper Rohde, Nordic Head of Professional & Installed Solutions hos Sonos i en pressemeddelelse til recordere.dk.

”Hos EET er vi utrolig glade for det nye samarbejde – vi har i et stykke tid været på udkig efter en producent, som kan imødekomme den efterspørgsel, vi oplever fra særligt mindre kontormiljøer samt detail- og hospitality-branchen. Her ser vi Sonos som det perfekte match – de er markedsledende, særdeles brugervenlige for mindre erhvervsdrivende, og et brand som de fleste allerede kender fra privatmarkedet”, siger Mikael Thulin, Adm. Direktør for EET Danmark

Aftalen med Sonos er trådt i kraft den 1. oktober og EET har allerede fået de første tilkendegivelser fra forhandlere, som er glade for den nye mulighed for et partnerskab med EET og Sonos

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.