Forside * Fokus

Alt om Data overtages af Computerworld som lukker print-udgaven

-

IT-mediet Computerworld har købt tech-mediet Alt om Data / Datatid Techlife

Computerworld udvider indenfor IT-, teknologi og teknologisk livsstil. Dette med købet af mediet Alt om Data / Datatid Techlife, som hidtil var været drevet af Audio Media der er under konkurs.

Annonce:

“Med købet af Alt om Data repræsenterer Computerworld nu mere end 80 års samlede udgiver-traditioner på det danske it- og teknologiområde”, fortæller ny chefredaktør, Lars Jacobsen, i en udmelding på AOD.

Der er tale om to medier med mangeårige rødder i danske tech-udgivelser. Den danske udgave af Computerworld udkom første gang september 1981. Første nummer af Alt om Data udkom oktober 1983.

Computerworld overtager AODs abonnementer, både på print udgivelsen og nyhedsbrevet, samt den tilhørende hjemmeside.

“Vi (Dansk Computerworld, red.) fyldte 40 år i september 2021 og rundede dermed et skarpt hjørne, som Alt om Data ville runde i 2023”, fortæller Lars Jacobsen på AOD.dk, og slutter:

“Jeg arbejdede desuden selv som Alt for Datas teknologiredaktør fra i 2005-06, så jeg er helt klar over, at det er en betydelig arv, der skal bæres videre på Computerworld”.

Abonnenenter af bladet Alt om Data vil blive tilbudt et premium abonnement på det digitale Computerworld frem til udgangen af 2023. Det er planen at lukke for print-udgaven af bladet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.