Forside Produkter Mobil

Gratis C More til kunder hos Telia og Call me

-

Mobil- og bredbånds-kunder hos Telia og Call me får nu fri adgang til streamingtjenesten C More

Telia giver nu nye og over en million eksisterende kunder med mobil- eller bredbåndsabonnement ubegrænset og omkostningsfri adgang til streamingtjenesten C More.

Annonce:

C More byder på en bred vifte af dansk og international kvalitetsunderholdning i form af film og serier, dokumentarer samt børne- og familieunderholdning.

Tjenesten har danske, internationale og nordiske film for alle aldersgrupper samt topfilm fra Hollywoods største producenter, fx Paramount, Universal, Sony og nordiske favoritter fra Nordisk Film, TV4 og SF med masser af britisk og nordisk krimi i form af egne produktioner fra C More Originals. C Mores film- og seriepakke har en værdi af 99 kr. pr. måned.

“Vi er klar med endnu en stærk lancering til alle vores eksisterende og nye mobil- og bredbåndskunder. Nu inkluderer vi nemlig streamingtjenesten C More kvit og frit i alle vores abonnementer”, fortæller Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning, og fortsætter:

“Med C More får Telias og Call mes kunder fri adgang til topunderholdning i form af tusindvis af film og serier, så der er nok at gå i gang med”.

Med løsningen kan der tilknyttes fem enheder til kundens C More-konto, hvoraf to kan streame samtidigt. Det er muligt at se C More på telefon, tablet, computer samt som App på Android og Samsung TV. C More kan bruges i EU.

 

Vil være bedst på tv og streaming

Telias mål er at levere de bedste løsninger indenfor mobil, internet, tv og streaming til de danske familier, og samtidig give dem valgfrihed og stærke fordele i produktudvalget til attraktive priser.

“Vores vurdering er, at over en million danske husstande betaler for meget for deres tv- og streamingløsninger. Det vil vi gøre op med i Telia, ved at tilbyde kunderne fuld valgfrihed og markante besparelser ved at samle mobil, internet og streaming”, fortæller Jakob Steen, og slutter:

“Vi har i år rundet 100.000 mobil- og bredbåndskunder, der har købt deres streaming- og underholdningsløsninger hos os – og vi har en ambition om et fordoble dette tal inden udgangen af 2023”.

I 2019 udvidede Telia forretningen med opkøbet af mediekoncernen Bonnier Broadcasting. Hermed blev bl.a. streamingtjenesten C More en del af teleselskabets streamingunivers.

Udover C More tilbyder Telia også streaming og underholdning fra Netflix, Spotify, HBO Max, TV 2 PLAY og Discovery+.

 

Sådan får du C More med Telia

For at få glæde af C More skal du aktivere din adgang til servicen i Mit Telia.

Download C More som app til familiens smartphones, tablet eller TV – eller se C More på computer eller via Chromecast på fjernsynet. C More kan ses i hele EU, og hvis I downloader programmerne, kan I også se dem, når I er offline

 

Sådan får du C More med Call me

For at få glæde af C More skal du aktivere din adgang på selvbetjeningen.

Download C More som app til din smartphone, tablet, Apple TV eller Samsung Smart-TV – eller se C More på computer eller via Chromecast på fjernsynet. Du kan have hele 5 devices tilknyttet én C More konto, og der kan streames på 2 devices på samme tid. C More kan desuden ses i hele EU.

 

Annonce:
Forrige artikelDom til bagmand bag fildelingstjenesten DanishBytes
Næste artikelGarmin Bounce børnesmartwatch med beskedfunktioner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.