Forside Nyheder

Mange frustrerede og forvirrede tv-kunder i Aarhus

-
Michael Jakobsen – Vios. Foto: PR

Efter at Stofa har opsagt 40.000 kunder hos Antenneforeningen Aarhus er der forvirring, frustration og lange køer

I denne uge har der været timelange køer ved butikken til Aarhus Antenneforening. Årsagen er at 40.000 kunder er blevet opsagt hos Stofa, og fra 1. december skal have kabel-tv og/eller bredbånd leveret af Vios/YouSee i stedet.

TV 2 Østjylland beretter om forvirrede og frustrede kunder, som ikke har viden om hvad de skal gøre, for at undgå sort skærm eller dødt internet d. 1. december. Lige der hvor Fodbold VM er startet og årets julekalendere går over tv-skærmene.

Annonce:

Det viser sig nemlig at Vios/YouSee ikke bare må begynde at levere signalerne, før husejer eller forening, har givet lov til det. Det betyder at kunder som bor til leje ikke ved om de er købt eller solgt.

Efter at have ventet i 2 timer på betjening i foreningens butik, så måtte Niels Christiansen tage hjem med uforrettet sag. Niels bor til leje, og må afvente at ejendommens ejer laver en forsyningsaftale med Vios.

“Jeg fandt ud af, at jeg ikke rigtigt kan gøre noget andet end at vente på, at ejendomsadministrationen har fået lavet aftalen. Men jeg frygter så, at det ikke når at komme på plads inden den 1. december”, siger Niels Christiansen.

Hos Vios maner de dog til ro, og fortæller at de allerede har 200 forsyningsaftaler i hus, uden dog at komme ind på hvor mange der så mangler.

“Vi kan sagtens nå det, så man skal bare tage det helt roligt. Man kan række ud til sin udlejer, og udlejerne skal endelig bare kontakte os. Vi er klar til at lave aftaler”, fortæller direktør i Vios, Michael Jacobsen, til TV 2 Østjylland.

Kunder i Aarhus Antenneforening som ønsker vejledning kan også henvende sig i YouSees butikker.

 

Annonce:
Forrige artikelTV 2 viser VM-kampe i 4K UHD
Næste artikelOpgrader julelyset med Hue Festavia
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.