Forside * Nyheder

Sennheisers 3. generation in-ear får nu efterspurgt funktion

-

Multipoint-tilslutning, lyd i studiekvalitet og andre nye funktioner i Sennheiser Momentum True Wireless 3

Annonce:

Blandt nyhederne er den efterspurgte mulighed for multipunkt-enhedstilslutning. Dvs. at øretelfonerne kan være parret med flere enheder samtidig, så det er nemt at springe fra at bruge dem på en enhed til at bruge dem på en anden.

Eksemplerne omfatter streaming af en podcast på en smartphone, før du skifter over til et indgående videoopkald, skift fra en tv-serie på din tablet til et mobilt taleopkald og balancering af taleopkald mellem arbejds- og private telefoner. Multipoint skifter også tilbage til den oprindelige lydkildenhed, hvis et opkald besvares midt i strømmen, og giver ellers mulighed for ubesværet skift mellem to Bluetooth-lydenheder.

Der er også kommet en mulighed for at høre lyden i en højere kvalitet.

“Vores seneste opdatering afspejler de dynamiske måder, som folk ønsker at bruge MOMENTUM True Wireless 3 på, herunder vores mest efterspurgte funktion – multipoint. Man kan f.eks. skifte fra sin foretrukne musikstreaming-app til at deltage i et indgående telefonmøde fra sin bærbare computer – og tilbage igen – uden at skulle oprette forbindelse manuelt igen”, fortæller Frank Foppe, produktchef for Sennheiser True Wireless, i en udmelding og fortsætter:

“Og vores nye højopløsningslydtilstand forbedrer lytteoplevelsen yderligere, så kunderne kan nyde trådløs lyd, der kan konkurrere med den rige og livlige detaljerigdom, der findes i en kablet forbindelse”.

Momentum True Wireless 3 vil med firmware-opdateringen også understøtte hi-res lyd 24 bit 96 KHz.

 

 

Tilgængelighed

Multipoint- og højopløsningstilstand er tilgængelig efter opdatering af MOMENTUM True Wireless 3 til den nyeste firmware (version 2.10.19 eller højere) og opdatering af Smart Control App (App Store, Google Play; version 4.1.5 eller højere). Udgivelsen indeholder også andre optimeringer og forbedringer af Bluetooth- og touch-kontrolfunktioner.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.