Forside * Featured

SwiftKey til iOS genopstår fra graven

-

Microsoft i kovending: Bringer Swiftkey tilbage på Apple-enhederne

Den 5. oktober slukkede Microsoft for tastaturet SwiftKey til iOS. Det særlige tastatur blev fjernet af App Store, men brugere som havde det installeret kunne fortsætte med at bruge det.

Annonce:

Tech-giganten kom ikke med nogen forklaring hvorfor at SwiftKey til iOS blev lagt i graven, og det efterlod brugerne i frustration.

Det må være kommet bag på Microsoft hvor populært dette særlige tastatur var blevet, for nu er de klar med en kovending. Det skriver Neowin

SwiftKey til iOS er tilbage “på grund af populær efterspørgsel”, fortæller Pedram Rezaei, Microsoft Maps & Local Services Division CTO, på Twitter.

Men SwiftKey er ikke blot genopstået. Microsoft fortæller at de har besluttet at “investere kraftigt i tastaturet”, og brugerne kan holde øje med spændende fremtidige ændringer.

SwiftKey blev en del af Microsoft i 2016, da softwaregiganten købte virksomheden for 250 millioner dollars. SwiftKey til iOS tilbragte sidste år med nul opdateringer, men nu, hvor projektet er tilbage i App Store, kan du forvente, at det begynder at modtage hyppige opdateringer med nye funktioner og forbedringer.

Du kan downloade SwiftKey til iOS fra App Store, og Android-versionen er tilgængelig fra Google Play Store.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.