Forside * Featured

TV 2 viser VM-kampe i 4K UHD

-

Streamingtjenesten TV 2 Play viser dele af VM Fodbold i 4K Ultra HD

Når hele Danmark samles om fodbolden i forbindelse med FIFA VM 22, så løfter TV 2 PLAY billedkvaliteten og viser for første gang en landsholdsslutrunde i Ultra High Definition 4K (Ultra HD 4K). Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

Opgraderingen af kvaliteten på TV 2 PLAY ved slutrunden er et tiltag, der vil løfte VM-oplevelsen for TV 2s seere og bidrage til at indfri ambitionen om at bringe landsholdet og fodbolden helt tæt
på danskerne.

Arbejdet med at gøre VM-slutrunden tilgængelig i Ultra HD 4K markerer en ny epoke for TV 2 PLAY, fortæller TV 2.

“Det allervigtigste fokus hos os er stabiliteten på TV 2 PLAY, og VM i Ultra HD 4K er kun noget, vi kan tilbyde, fordi vi i TV 2 de seneste år har investeret massivt i bl.a. nye platformsteknologier og nye apps til smart-TV, samtidig med at vi har fokus på at optimere vores traditionelle broadcast-teknologier. Resultatet ser vi nu, og med introduktionen af Ultra HD 4K tilføjer vi en ny dimension til brugeroplevelsen på TV 2 PLAY”, fortæller områdechef i Digital Products & Experience hos TV 2, Rasmus Lund-Petersen.

 

32 kampe i Ultra HD 4K

Der er tale om i alt 32 kampe, som kan opleves i Ultra HD 4K på TV 2 PLAY. For at få adgang til kampene på hovedkanalen, hvor alle TV 2s danske landsholdskampe vises, kræves et TV 2 PLAY Favorit-abonnement, mens de øvrige kampe forudsætter et TV 2 PLAY Favorit + Sport-abonnement.

For at opleve slutrunden i Ultra HD 4K kræves der – udover et TV 2 PLAY-abonnement – også kompatibelt udstyr til at modtage Ultra HD 4K-signalet i form af enten Apple TV 4K, kompatibelt Android TV eller udvalgte smart-TV fra Samsung eller LG. Læs mere om UHD på PLAY her.

VM-slutrunden spilles i perioden 20. november til 18. december, og TV 2 og DR deler rettighederne til slutrunden.

Formatet for Live Ultra HD 4K på TV 2 PLAY bliver 2160p SDR Stereo udsendt i 12,8 Mbps HEVC.

 

Se også

Her er der en oversigt over hvilke kampe som TV 2 sender, og som dermed kan opleves i 4K UHD på TV 2 Play

Fodbold VM 2022: Sendeplan

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.