Forside Produkter HiFi & Surround

Bose overvejer løbende abonnement

-

Betal for løbende forbedringer af støjreduktionen i hovedtelefonerne? Bose overvejer at gå abonnementsvejen

Er du klar til at betale et løbende abonnement, hvis det kan gøre at du hele tiden er opdateret med en af markedets bedste aktive støjreduktioner.

Annonce:

Nu overvejer Bose at gå den vej. Altså tilbyde deres kunder noget ekstra, mod et løbende abonnement.

Om det lige bliver et abonnement på løbende forbedringer af støjreduktionen er for tidligt at sige. Det vides heller ikke endnu, om Bose vælger den vej, men de har vist interesse for det.

I et interview med Decoder hos The Verge, der blev Bose CEO Lila Snyder spurgt om deres syn på abonnementsmodeller, og svaret er at det er noget som de overvejer.

Men det kræver fortsatte eksperimenter, for at finde ud af hvad kunderne vil betale for.

“Er der funktioner, som måske ikke alle har brug for eller ønsker, men som er meget værdifulde for nogle? Kan vi levere funktionen gennem en opdatering, der kan blive til en abonnementstjeneste? Det tænker vi bestemt på”, forklarer Snyder i interviewet.

Efterhånden som AI – kunstig intelligens – finder vej til elektronikprodukterne, så er tanken måske ikke så fjern.

For man kan forestille sig at sådan noget som aktiv støjreduktion løbende kan forbedres. Blive bedre og bedre til at fjerne støjen, uden også at fjerne ønsket lyd, og hvorfor så ikke give mulighed for at kunderne kan opleve forbedringer, uden at skulle købe en ny model hovedtelefon. Det er jo in i tiden at bruge hardware i længere tid.

Om Bose ender med et eller flere abonnementer må tiden vise. Lige nu har de blot indikeret, at det er en mulig vej at gå.

Hvad synes du? Er du klar til at betale et abonnement til hovedtelefonerne, for løbende at få de seneste forbedringer ind via opdateringer? Giv lyd i kommentar-spalten herunder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.