Forside * Featured

Chrome får batteri-besparelse og mere smidig browsing

-

Nye Chrome-funktioner, der sparer batteri og gør browsing mere smidig

Med den seneste version af Chrome på computeren introducerer Google to nye ydelsesindstillinger, med henblik på at spare batteri og gøre browsingen mere smidig. Det fortæller Google på deres Chrome-blog.

Annonce:

Hidtil har Chrome haft fokus på hastighed, men nu bliver det også muligt at browse med et mindre energiforbrug og mindre hukommelsesforbrug.

 

‘Energisparer’ maksimerer batteriets levetid

Er computeren ved at løbe tør for batteri, og er der ikke en oplader til din bærbare computer i nærheden?

Når man surfer på nettet med Chrome, og batteriniveauet på din enhed når ned på 20%, så vil Chrome spare batteri ved at begrænse baggrundsaktivitet og visuelle effekter på websteder med animationer og videoer.

Med energispare-funktionen aktiv vil Chrome bruge op til 40% og 10 GB mindre hukommelse.

 

‘Hukommelsessparer’ giver en mere jævn browseroplevelse

Er der en masse faner åbne i Chrome, som der er planer om at vende tilbage til senere?

Tilstanden Hukommelsessparer frigør hukommelse fra faner, som ikke bruges i øjeblikket, så de aktive websteder, der browses på, får den bedst mulige oplevelse.

Dette er især nyttigt, hvis der kører andre intensive programmer, f.eks. redigering af familievideoer eller spil. Alle inaktive faner bliver genindlæst, når du har brug for dem.

 

Tilgængelighed

Google udruller både hukommelsessparer- og energisparetilstandene ud til Chrome browser i løbet af de næste uger, globalt til Windows, macOS og ChromeOS.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.