Forside * Nyheder

DK4 henter 10 kr. i støtte fra EU

-

Europa-nævnet har bevilliget 10 kr. i støtte til DK4

Europa-nævnet har penge til EU-formidling, og flere medieselskaber optræder på listen over modtagere, som med tilskuddene skal “fremme debat og oplysning” om EU. Det skriver MediaWatch.

Annonce:

Nu er fyrstelige sum af 10 kr. er på vej fra EU til DK4.

Selvom støttekroner fra den pulje normalt har flere cifre, så er den god nok. DK4 har faktisk ikke søgt EU om mere.

“Vi har i mange år prøvet at være den tv-station, der sender mest EU-stof i lange formater. Mange af de producenter, der modtager støtte fra puljen, henvender sig tit til DK4 og spørger, om vi ikke også vil sende deres programmer, så de kommer ind i programoversigter osv.”, fortæller DK4’s mediedirektør Steen W. Pedersen, til MediaWatch.

Så denne gang ville de gerne vise flaget, og komme med på listen over tv-stationer som dækker EU-stoffet. Men da man ikke kan indsende en 0 kroners ansøgning, så valgte de at søge om 10 kr. og fik pengene bevilliget.

“Det er ikke noget, vi søger penge til at gøre, for vi gør det i forvejen. Det er sådan set bare et signal om, at hvis man har fået støtte til et EU-projekt fra nævnet til en tv-produktion, vil vi gerne vise den og påtage os det tidsmæssige i at kigge det igennem, uploade den og finde sendetid”, slutter Steen W. Pedersen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.