Forside * Nyheder

Matter er nu tilgængelig på Googles Nest og Android-enheder

-
Karen Yao, Director of Product Management, Google Home. Foto: Google

Google har tilføjet den nye smart home standard Matter til sine Nest og Android-produkter

Det er lige blevet nemmere at konfigurere og tilpasse dine smart home-enheder med Google Home takket være Matter. Den ny standard for smart home-platforme, -apps og -enheder. Det skriver selskabet på sin blog.

Fra og med i dag er Google Nest-enheder og Android-enheder Matter-aktiveret, så du hurtigt og konsekvent kan opsætte Matter-aktiverede enheder og tilpasse dit smarte hjem, så det passer bedst muligt til dine behov.

Annonce:

Google fortæller at de som medlem af Connectivity Standards Alliance har samarbejdet med 300 andre virksomheder, om at udvikle Matter. Blandt deltagerne er andre kendte firmaer som Apple, Amazon, Samsung, IKEA og Signify (Philips Hue).

Med Matter vil alt fra smart belysning, termostater, vinduespersienner og dørlåse fungere bedre sammen – med mindre tid og kræfter fra din side.

Med Matter skal du bruge en hub til at styre dine smarte enheder. Hvis du vil styre dit smarte hjem med Google Home, skal du bruge en Google Home- eller Nest-enhed, der kan fungere som hub for Matter. Disse enheder omfatter den originale Google Home-højttaler, Google Home Mini, Nest Mini, Nest Audio, Nest Hub (1. og 2. generation), Nest Hub Max og den nye Nest Wifi Pro.

Google har også opdateret Nest Wifi Pro, Nest Hub Max og Nest Hub (2nd gen) til at fungere som Thread-grænser routere, så man også kan tilslutte Thread-enheder til dit netværk.

Matter-aktiverede enheder kan oprette forbindelse til hjemmenetværket via Wi-Fi eller Thread – en netværksteknologi, der er nyttig, når du har brug for en forbindelse med lavt strømforbrug, f.eks. når du tilslutter smarte låse på din hoveddør.

Google har også tilføjet Matter-understøttelse for Fast Pair på Android. Fast Pair gør det nemt at forbinde Matter-aktiverede enheder til dit hjemmenetværk, Google Home og andre smart home-apps lige så hurtigt, som du kan parre et sæt hovedtelefoner.

I det nye år vil Google aktivere Matter på endnu flere Google-enheder samt bringe iOS-understøttelse af Matter til Google Home-appen.

 

Tilgængelighed

De nævnte Google Nest- og Android-enheder er blevet opdateret automatisk, så du behøver ikke at gøre noget.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.