Forside * Featured

OnePlus 11 5G kommer til februar

-

OnePlus offentliggør i dag, at deres kommende flagskibsprodukter OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 lanceres den 7. februar 2023. Det sker ved det globale lanceringsevent “Cloud 11” i New Delhi i Indien.

OnePlus’ kommende event har fået navnet “Cloud 11”, da omdrejningspunktet er den opgraderede teknologi og performance.

Annonce:

OnePlus Alert Slideren vender tilbage på OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G er OnePlus’ nyeste flagskib og kommer med to funktioner, der har været savnet af brugerne – nemlig den ikoniske Alert Slider, der gør det nemt at skifte fra lydløs til vibrerende og ringende lyd samt det populære Hasselblad-kamera.

Under eventet præsenterer OnePlus også OnePlus Buds Pro 2, som lover en imponerende og krystalklar lydoplevelse i stereokvalitet. Men det får vi forhåbentlig lov til at teste efter lanceringen.

“Vi er glade for at kunne præsentere to spændende nye produkter, der bringer en endnu hurtigere og mere imponerende oplevelse til markedet. OnePlus 115G, OnePlus Buds Pro 2 og flere af vores andre produkter er drevet af vores community og vil være udstyret med den mest avancerede teknologi for at give vores brugere en sofistikeret oplevelse,” siger Pete Lau, grundlægger af OnePlus, Senior Vice President og produktchef hos OPPO og OnePlus i en pressemeddelelse til recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.