Forside Nyheder

Westworld fjernes fra streaming

-

Warner Bros. Discovery skal spare, så snart er det slut med at se Westworld

Forleden droppede Warner Bros. Discovery at lave flere sæsoner af scifi-serien Westworld, og nu er det kommet frem at serien forsvinder helt. Det skriver magasinet Variety, som har fået oplysningerne bekræftet.

Annonce:

Da Westworld blev skabt var det som en ny flagskibsserie hos HBO. Bag står producerduoen Jonathan Nolan og Lisa Joy og seriens executive producer er J.J. Abrams.

På rollelisten er bl.a. Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Angela Sarafyan og James Marsden i hovedrollerne. Nytilkomne i sæson 4 var bl.a. Ariana DeBose, Aurora Perrineau og Daniel Wu, og første sæson havde Anthony Hopkins og Sidse Babett Knudsen med.

Warner Bros. Discovery har løbende skåret ned på udgifterne, siden man satte sig for at finde 3,5 mia. dollars i omkostningsbesparende synergier i løbet af de næste tre år efter fusionen tilbage i april.

Som en led i besparelserne blev Westworld aflyst af HBO den 4. november, knap tre måneder efter at serien sendte sin finale på sæson 4 den 14. august, og nu forsvinder den så helt. Dato for nedtagning ukendt.

Ved at fjerne serien helt fra streaming kan de spare rettighedspenge til skuespillere og produktionshold.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.