Forside * Nyheder

HIFI NYHED: Naim Classic range klar i en ny moderne udgave

-

NAIM kalder selv deres nye for en ny æra inden for lyd

Siden 1973 har Naim Classic-serien været garant for de bedste fra deres side indenfor løse HiFi-enheder til sammensætning af et klassisk stereoanlæg.

Annonce:

Den nye 200 serie består af NSC 222 forforstærker og streamer, NAP 250 effektforstærker samt den kompromisløse NPX 300 strømforsyning.

Produkterne er designet og udviklet af Naim-ingeniører i Salisbury, Storbritannien, og er frugten af Naims ekspertise inden for elektronik.

Selvom det er klassisk HiFi, så er det et anlæg som er på forkant med innovation og teknologi, som skulle giver dig mange års lytteglæde, lyder det fra Naim.

 

NSC 222

Begynd din ‘New Classic’ musikalske rejse med den alsidige NSC 222 forforstærker.

Få adgang til en lang række musikstreamingplatforme (Spotify, TIDAL, Qobuz osv.), et meget stort antal online radiostationer, der håndterer bitrater på op til 32bit/284kHz.

NSC 222 har en MM phono-indgang for tilslutning af pladespiller.

Forforstærkeren er også udstyret med den fulde Naim-teknologi til hovedtelefonlytning, som er arvet fra deres prisvindende Uniti Atom Headphone Edition.

På fronten er der et touch display til at vise forskelligt indhold, som også kan være ekstra knapper og funktioner, som vist her ovenfor.

 

NAP 250

Forforstærker og streamer NSC 222 kan kombineres med med NAP 250 effektforstærker.

NAP 250, der første gang blev præsenteret i 1975, er blevet et ikonisk produkt.

I dag leverer den mere power end nogensinde før, med 100 watt A/B-klasseeffekt pr. kanal.

 

NPX 300

NPX 300 forsyner dit HiFi-system med strøm, så forforstærkeren kan koncentrere sig om sin hovedopgave: at styre signalet.

Ud over at forbedre præstationen af NSC 222-forforstærkeren og streameren kan NPX 300 bruges til at opgradere flere Naim-produkter, hvilket giver dem en enorm fleksibilitet med tiden.

Det er også muligt at tilføje to NPX 300 strømforsyninger til en enkelt forforstærker eller en enkelt kilde. Den første kan være dedikeret til at forsyne de digitale sektioner og den anden til at forsyne de analoge sektioner.

Strømforsyningen er lydløs.

 

Pris og tilgængelighed

Ukendt

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.