Forside CES CES 2023

Asus introducerer ny Xbox controller med indbygget OLED display

-

På CES 2023 i Las Vegas introducerede Asus en ny controller til Xbox, der har en 1,3 tommer OLED skærm.

Asus lancerer senere på året en ny Xbox PC-controller med indbygget OLED-skærm og et væld af tilslutningsmuligheder til pc’en. ROG Raikiri Pro har et lille OLED-display på 1,3 tommer over Xbox-knappen, der viser brugerdefinerede animationer, batteri- eller mikrofonstatus og meget mere.

Annonce:

OLED-skærmen som har en opløsning på 128 x 40 pixels, kan bl.a. grad bruges til at skifte profiler under spil eller til at kontrollere opladnings- eller mikrofonstatus, Bluetooth-parring og køre tekst eller animerede baggrunde.

 

To knapper øverst på Raikiri Pro understøtter skift af controllerprofil under spil, med knapomlægning, joystickfølsomhed og triggertilstande og døde zoner, der alle kan tilpasses med Asus’ Armoury Crate PC-app. Der er også fire programmerbare bagknapperne, triggerlåse og et cirkulært D-pad.

Dette er også den første Xbox-licenserede controller med tri-mode-tilslutning. Det er Bluetooth, en 2,4 GHz RF-tilstand med lav latenstid og kablet USB-C. Selv om den er forsynet med mærket “designed by Xbox”, beskriver Asus Raikiri Pro som en professionel PC-controller, og der nævnes kun tilslutningsmuligheder til Xbox Series X/S-konsoller via kablet USB-C. Det kan betyde, at mange af pro-funktionerne kun vil fungere fuldt ud på PC.

Raikiri Pro indeholder også en indbygget ESS DAC, et 3,5 mm hovedtelefonstik og en mute-knap.

 

Pris og levering

Asus har ikke oplyst en nøjagtig udgivelsesdato for Raikiri Pro, ej heller en pris. Men det forventes at den kommer i første kvartal af 2023.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.