Forside Emner Spil nyheder

Microsoft gør Xbox mere strømbesparende

-
Grafik: Microsoft

Microsoft udgiver Xbox-opdatering for at gøre den lidt mere energieffektiv

Strømpriserne er ikke til at spøge med i denne tid. Selvom priserne er faldet, vil du blive glad for at vide, at hvis du spiller meget Xbox, kommer du kan spare nogle kroner i fremtiden. Det fortæller Microsoft i en udmelding.

Microsoft udsender en opdatering, der vil få konsollen til at bruge mindre strøm. I sin erklæring fortæller Microsoft, at Xbox vil være den første emissionsbevidste spilkonsol på markedet.

Annonce:

Når opdateringen frigives, vil der være en masse nye strømbesparende funktioner til rådighed, her i blandt en som får konsollen til at trække mindre strøm, når den ikke er i brug.

På trods af dette vil den stadig være i stand til at hente opdateringer og installere dem. Det vil også være muligt at planlægge bestemte tidspunkter, hvor konsollen lukker helt ned og derefter genstarter i dvaletilstand, så vi hurtigt kan komme tilbage til spillet.

Her vil brugerne kunne vælge, om man manuelt vil indstille tidspunkter, hvor der ikke spilles, eller om Xbox selv skal lære det selv ved at analysere, hvilke tidspunkter der oftest spiller på.

Funktionerne er gjort tilgængelige for Xbox Insiders (beta-testere) og vil blive frigivet til alle inden længe. Ifølge Microsoft selv skulle disse funktioner gøre det muligt for Xbox at bruge op til 20 gange mindre strøm, i forhold til den dvaletilstand, der er tilgængelig i øjeblikket.

På Xbox Series X|S konsoller kan de aktive timer planlægges automatisk baseret på tidspunkter, hvor konsollen tidligere er blevet brugt.

Mens det på Xbox One-konsoller vil være muligt selv at konfigurere de aktive timer, der som standard vil være “altid aktiv”.

Der er ingen dato for opdateringerne, kun at de er på vej.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.