Forside * Nyheder

Netflix overrasker på abonnenter og CEO trækker sig efter 25 år

-
Netflix ex-CEO Reed Hastings. Foto: recordere.dk

Reed Hastings, Netflix’ meddirektør og en af virksomhedens medstiftere, trækker sig tilbage.

Streamingtjenesten Netflix har fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, og der kom flere kunder i biksen end ventet.

De havde regnet med 4,5 mio. nye kunder, men der kom 7,66 mio. ind. Dette i et kvartal hvor de udvidede med en billigere delvist reklamebetalt adgang.

Annonce:

Stigningen var 910.000 i USA og Canada, 3,2 millioner i hele Europa, Mellemøsten og Afrika, 1,76 millioner i Latinamerika og 1,8 millioner i Asien-Stillehavsområdet.

Det bringer det samlede antal betalende abonnenter op på 230,75 millioner på verdensplan.

 

Farvel til Reed Hastings som CEO

Efter 25 år som CEO i Netflix, trækker medstifter Reed Hastings sig tilbage fra den øverste ledelse. De første mange år var han alene i spidsen for Netflix, de senere år har posten været delt med Ted Sarandos, der startede som indholdsdirektør.

“Det var en ilddåb i lyset af COVID og de seneste udfordringer inden for vores forretning. Men de har begge klaret det utroligt godt og har sikret, at Netflix fortsat forbedrer sig og udvikler en klar vej til at genaccelerere vores vækst i omsætning og indtjening. Så bestyrelsen og jeg mener, at det er det rigtige tidspunkt at afslutte her”, lyder det fra Reed Hastings i en udmelding.

Ted Sarandos fortsætter som CEO, nu med Netflix’ driftschef Greg Peters ved sin side.

62-årige Reed Hasting fortsætter som bestyrelsesformand.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.