Forside * Featured

Nye True Wireless in-ear fra Bowers & Wilkins

-

Bowers & Wilkins nye Pi7 S2 & Pi5 S2 in-ear True Wireless-hovedtelefoner byder på forbedret tilslutning, bedre batterilevetid og et nyt premium udseende

B&W – Bowers & Wilkins – lancerer nye in-ear Pi7 S2 og Pi5 S2.

Annonce:

Begge modeller har øget batteriydelse og tilbyder nu fem timers lyttetid per opladning.

En forbedret trådløs forbindelse der sikrer stabil og uafbrudt musik på farten, inklusive en betydelig forøgelse af Bluetooth-rækkevidden – nu op til 25 meter.

Bowers & Wilkins Music App tilbyder problemfrit streaming i høj opløsning fra kompatible streamingtjenester, alt samlet i en app.

Pi7 S2 kommer i tre nye udgaver mens Pi5 S2 kommer i fire versioner.

 

B&W Pi7 S2

True Wireless

Da Bowers & Wilkins lancerede de oprindelige Pi7 & Pi5 in-ear støjreducerende hovedtelefoner tilbage i 2021, satte virksomheden med det samme sit præg på True Wireless (TWS)-kategorien og markerede det berømte britiske lydmærkes første indtog på TWS-markedet.

Med de to nye opgraderede modeller Pi7 S2 and Pi5 S2 bygges der videre på kvaliteten fra den første generation af in-ear True Wireless hovedtelefoner. De to nye designs erstatter førstegenerationsmodellerne, og byder på et endnu mere detaljeret lydbillede.

Der er hurtigopladning, hvor blot 15 minutters opladning giver op til 2 timers lyttetid. Der medfølger et etui med batteri, så der kan oplades mens de ikke bruges.

Samlet set kan Pi7 S2 ved brug af etuiet til opladning undervejs give samlet op til 16 timers lyttetid, mens det for Pi5 S2 er op til 19 timers ekstra lyttetid.

 

B&W Pi5 S2

Premium design med nyt udseende

Med Pi7 S2 og Pi5 S2 fortsætter Bowers & Wilkins sit raffinerede designsprog, men udvider sortimentet med nye specialudgaver.

Pi7 S2 fås i tre nye farver; Satin Black, Canvas White og Midnight Blue, mens de nye Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac og Sage Green (følger senere) farver udgør Bowers & Wilkins bredeste farve-udvalg i kategorien til dato.

 

B&W Pi7 S2

Ekstern kilde kan tilsluttes etui’et på Pi7 S2

En af udfordringerne ved in-ear er at de normalt kun kan tilsluttes trådløs lyd via Bluetooth. Dvs. man skal have en eller flere kilder som kan Bluetooth, som så parres med øretelefonerne.

Men hvad gør man så i et fly med underholdning ombord, eller med andre kilder uden Bluetooth. Det har Bowers & Wilkins  en løsning på i Pi7 S2-modellerne.

Etuiet er udstyret med en analog indgang, så det kan modtage signaler fra en ekstern lydkilde, og trådløst sende lyden til øretelefonerne.

 

B&W Pi7 S2

Betjening

Begge modeller har en trykfølsom knap på hver øretelefon, som kan bruges til at styre funktioneren, ligesom der er mulighed for stemmekontrol via Apple Siri eller Google Assistant.

 

B&W Pi5 S2

 

Højopløselig lyd

Topmodellen Pi7 S2 har Qualcomm aptX Adaptive, som giver mulighed for hi-res lyd fra kompatible streamingtjenester og enheder, i op til 24-bit/48kHz.

Pi7 S2 bruger fire 9,2 mm skræddersyede Bowers & Wilkins-driverenheder, der aktiv drives af hver deres egen forstærker.

Pi7 S2 tilbyder også Adaptive Noise Cancellation til automatisk at overvåge, analysere og tilpasse sig omgivelserne for at producere den bedst mulige og uafbrudte lytteoplevelse. ANC-systemet bruger seks mikrofoner – tre i hver øretelefon – for at sikre krystalklar lydkvalitet under telefonopkald.

 

B&W Pi7 S2

Pris og tilgængelighed

Pi5 S2 koster kr. 1.849,-

Fås i Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac og Sage Green (følger senere)

Pi7 S2 koster kr. 2.999,-

Fås i Satin Black, Canvas White og Midnight Blue

Dansk forhandler: HiFi-Klubben

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.