Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Sony lancerer ny super-controller til PS5

-

DualSense Edge trådløs controller kan tilpasses gamerens spillestil

Den nye DualSense Edge-controller til PlayStation 5 er designet helt fra bunden, målrettet at spillerne kan skabe en personlig spiloplevelse, der tilpasses deres spillestil.

Annonce:

Den ny controller har mange tilpasningsmuligheder, herunder udskiftelige stick caps og bagknapperne, L2/R2 stop-slidere, knapgennemgang, mulighed for at finjustere stickfølsomhed, ‘stick dødszoner’ og ‘trigger dødszoner’ samt en brugergrænseflade på controlleren til problemfrit at oprette og skifte mellem brugerdefinerede profiler.

DualSense Edge-controlleren er skabt til konkurrencer, og at den indeholder funktioner som et 2,8m flettet USB-kabel og et stikhus, der låser kablet til controlleren, samt en bæretaske til opbevaring af controlleren og dens komponenter.

For konkurrencegamere eller spillere, der bare foretrækker en personlig controlleroplevelse, er DualSense Edge-controlleren designet til at blive tilpasset fra top til bund for at tilpasse sig hver enkelt spillers præferencer og spillestil.

Pris og tilgængelighed

Den ny DualSense Edge-controller koster 240 euro, direkte omregnet er det kr. 1.790,-

Er tilgængelig hos PlayStation i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien og Luxembourg fra i dag.

Officiel salgsstart hos øvrige forhandlere er 23. februar 2023

 

Sådan kan den bruges

Tomomasa Mizuno, Lead Product Manager, Sony Interactive Entertainment fortæller her om sine egne oplevelser med DualSense Edge

Som FPS-fan fokuserer min opsætning til Call of Duty: Modern Warfare II på præcist sigte, tilpassede loadouts og holdkommunikation:

Ændrbare stick caps og stick-følsomhed: Jeg udskifter min højre stick cap med High Dome stick cap og parrer den med den forudindstillede ‘Precise stick sensitivity’-kurve for at opnå en mere jævn og præcis målretning.

L2/R2-stopskydere: Jeg indstiller typisk stopskyderne på både L2- og R2-knapperne til Short- eller Medium-indstillingen for at få en hurtigere reaktion på fjendtlige møder.

Bagknapperne og knaptilknytning: Jeg har fundet det nyttigt for min egen spillestil at mappe bagknapperne til handlinger som at hoppe eller skifte loadouts, så jeg kan holde tommelfingrene på pindene i spændte øjeblikke.

Fn-knapper: Når jeg kommunikerer med mit hold, bruger jeg ofte Fn-knapperne til at justere lydbalancen mellem spillet og chatten, så jeg kan veksle mellem callouts og lytte til fjendens holdbevægelser.

Når jeg spiller actiontitler som God of War Ragnarök, justerer jeg min brugerdefinerede profil for at sikre, at jeg har de vigtigste bevægelser lige ved hånden:

Justerbar stick-følsomhed: Den forudindstillede Quick-kurve er min foretrukne indstilling af stick-følsomhed for venstre og højre stick til hurtige kamerajusteringer, bevægelser og sigtning.

Lejlighedsvis skifter jeg til en dynamisk forudindstillet kurve, mens jeg er i spillet, når jeg skal sigte omhyggeligt og samtidig dreje hurtigt.

Bagknapperne og knaptilknytning: Jeg skifter til Half Dome-bagknapperne, da de fungerer godt med den måde, jeg typisk griber controlleren på, så jeg hurtigt kan undvige eller trække min økse tilbage, mens jeg samtidig bevæger mig rundt på kortet og holder øje med fjenderne.

Når jeg indlæser FIFA 23, er mit fokus på at sætte mig op til skill moves og hurtige manøvrer:

Justerbar stick-følsomhed: Jeg indstiller min brugerdefinerede profil til at bruge den digitale forudindstillede kurve for højre pind, hvilket gør det lettere for mig at bruge skill moves.

L2/R2-stopskydere og trigger-dødzoner: Jeg justerer trigger dead zones ud over at ændre stop-slidere til Short-indstillingen – kombinationen af disse to justeringer gør det endnu hurtigere for mig at aktivere L2- og R2-knapperne for at sprinte eller skærme.

Bagknapperne og knapmapping: Jeg har mine to bagknapper tildelt til at skyde og aflevere, så jeg også kan udføre et skill move, mens jeg navigerer på banen.

Kilde: PlayStation Blog

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.