VIDEO: Boston Dynamics Atlas robot er en pralhals

-

Boston Dynamics robot Atlas bliver bedre og bedre, og i deres seneste video kravler den både i stilladser og bygger bro.

Boston Dynamics har lagt en ny video på YouTube, og der er robotten Atlas blevet en pralhals. Den skal aflevere en værktøjskasse til en håndværker på et stillads. Og den viser både ballance- og byggeevner.

Boston Dynamics er kommet langt siden de første gang viste Atlas frem. Dengang var den forbundet med kabler. Nu kan den nærmest det hele selv. Men du skal ikke lade dig snyde. Produktionen af videoen har taget langt tid, og krævet meget øvelse, men alligevel er det sjovt at se hvor langt Boston Dynamics er kommet med Atlas robotten.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.